Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Rudawobrązowa Margerytka niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:32
A co autor powie na ostatnie słowa Żeleńskiego?:
„Żaden kraj na świecie nie pomógł Ukrainie na początku pełnoskalowej inwazji na Federację Rosyjską. Ukraińcy sami wzięli broń do ręki i się bronili. Dopiero wtedy, gdy inne kraje zrozumiały, że Putin nie osiągnie swoich celów, zaczęła się jakaś pomoc"
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:41
Tyle wiecie, co usłyszycie w mediach. Trump gra szachy, a gawiedź TVN z panem piszącym artykuł w warcaby. Jeszcze zobaczycie jak Trump wykręci Putina.... Spokojnie
~~Białoruda Borówka niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:49
"I co kluczowe, prawdziwym dyktatorem w tej wojnie jest Putin - nowy przyjaciel Ameryki."
Panie redaktorze, trochę powściągliwości. Takie radykalne osądy są niesprawiedliwe.
Kiedy Tramp mówił że Niemcy uzależniają się od Rosji energetycznie, niemcy go wyśmiewali, kiedy się rozbrajali i robili interesy z Rosją i jej płacili miliardy euro to byli przyjaciółmi czy wrogami?
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:54
~~Rudawobrązowa Margerytka napisał(a): A co autor powie na ostatnie słowa Żeleńskiego?:
„Żaden kraj na świecie nie pomógł Ukrainie na początku pełnoskalowej inwazji na Federację Rosyjską. Ukraińcy sami wzięli broń do ręki i się bronili. Dopiero wtedy, gdy inne kraje zrozumiały, że Putin nie osiągnie swoich celów, zaczęła się jakaś pomoc"

podaj źródło cytując coś takiego.
20 lutego 2025r. o 11:56
Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.
20 lutego 2025r. o 11:57
Jak na razie historia przyznaje rację Lechowi Kaczyńskiemu, gdy mówił "Dziś Gruzja, jutro Ukraina". - a pamiętacie jak był wyśmiewany !?
~~Szafranowa Gunera niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:08
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.
To co inne kraje miały zrobić? Czy dążyć do wojny światowej? To tak jak kłótnia w rodzinie. Biją się między sobą, a sąsiedzi, którzy się wtrącą, obrywają najwięcej i najwięcej tracą.
~~Biała Cebula niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:14
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi schejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza