Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Oliwkowy Bluszcz niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:41
~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Dokładnie, lepiej żebyś Ty walczył z ruskimi niż ukraińcy - włączyli internet w Tworkach?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystobiała Porzeczka niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:43
~~Janusz z poddasza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chabrowa Róża napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Pan historyk niech poczyta o 12000 tysiącach cywili z Donbasu przez Armię Kijowską w latach 2014-2021.Zabitych tylko dlatego,bo przeciwstawili temu by nie stać się obywatelami trzeciej kategorii,bo rozmawiali od wieków po rosyjsku.

W sam punkt.

Po Donbasie Ukraińcy uderzyli na wschód . Zaatakowali miłującą pokój Rosję ,zaczęli bombardowania bezbronnych miast . Na zdobytych terenach zaczęli czystki etniczne . Budują , na wzór hitlerowski , obozy koncentracyjne , zdobyte miasta ogałacają ze wszystkiego . W sieci jest masa filmów , a których widać żołnierzy ukraińskich wysyłających do do swych rodzin ukradzione pralki , lodówki , mikrofalówki i samochody Łada.
Normalna ukraińska dzicz.

A jak robili rosyjscy żołnierze w Ukrainie? Oko za oko...
~~babcia niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:47
putin z trampem chcą miedzy soba podzielić świat a tramp powinien zapoznać sie z historią wschdu europy bo jest niedouczony
~~Jaskrawoczerwona Psianka niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:48
Jeszcze ich ruscy wyroluja tak się kończy jak się odrzuca biednego kosztem własnego interesu. Chiny już dostały nauczkę i będą jednoczyć się z z państwami UE. Jeszcze będzie tak że trampek zostanie sam jak palec
~~pinochet niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:55
~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi shejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
~~pinochet niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:58
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi shejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.

Inna sprawa,że słusznie zdezerterowali,bo też nie chciałbym walczyć za interesy oligarchów.
~~Burawy Rannik niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:01
Trump = Putin. Obaj siebie warci.
~~Aga niezalogowany
20 lutego 2025r. o 11:26
Z sąsiadem trzeba dobrze żyć, a nie zbroić się przeciwko niemu.
Ciekawe jaka była by reakcja Waszyngtonu, gdyby Rosja ustawiła wyrzutnie rakiet wzdłuż granicy z Meksykiem....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.