~~Ttttt napisał(a): Trzaskowski wygra. Walczy o Polskę!,,
~~bazyliszek napisał(a): tak patrzę na tych ludzi co to są zajarani tym panem i stwierdzam z całą stanowczością że wzrok tych ludzi tęskni za rozumem , ludzie kochani ten ktoś doprowadzi polske i polaków na dno ,
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ttttt napisał(a): Trzaskowski wygra. Walczy o Polskę!,,
Polskę SB-kow i innych sprzedajnych dziwek
~~Kupiłem nick napisał(a): Na pewno nie raz już sobie pały z Biedroniem polerowali.
~~Sinawy Mieczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asterix napisał(a): Trzaskowski = inny stan umysłu jak i jego wyborcy , Boże oszczędź od wariatów
Ja się wstydziłam przechodzić przez rynek gdy był Mentzen- żeby ktoś nie pomyślał że byłam na tym występie- żałosnym i zakłamanym…wyuczonym na pamięć
Zastosowana autokorekta
~~Sinawy Mieczyk napisał(a):pan sławomir już się wygadał że polska pójdzie śladem andrzeja , więc temu panu też podziękujemy , myślę czy grzegorz nas nie zdradzi ?Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): tak patrzę na tych ludzi co to są zajarani tym panem i stwierdzam z całą stanowczością że wzrok tych ludzi tęskni za rozumem , ludzie kochani ten ktoś doprowadzi polske i polaków na dno ,
A gdzie poprowadzi Mentzen? Proszę poszperać w sieci- ale nie tam gdzie sam siebie chwali/ tylko tam gdzie są fakty, realia. Wstyd na cały świat …,
~~Jasnoczerwona Wiekuistka napisał(a): Jeśli wygra będzie prezydentem POlaków a nie Polaków