Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
21 listopada 2011r. o 19:53
Arturze:*:* wiara góry przenosi, to usłyszałam dzisiaj rano i przekazuję Tobie. Cały czas wierzymy, choć czasami trudno, że musi być lepiej :) :) Całusy dla WSZYSTKICH Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 listopada 2011r. o 2:20
magnum44 napisał(a): Witaj Arturze :* :*

Kciuki trzymam baaardzo mocno :) :)
Wszystko będzie dobrze, jestem tego pewna na 200% :*
U mnie spokój z "kamienicą" ;)

Witam Wszystkich !
Małe zmiany w moich planach : Wczoraj nie mógł być u mnie lekarz z powodu pilnego wyjazdu do Wrocławia ale będzie dziś. Mam trochę stresa ale raczej pozytywnego. USG też o jeden dzień mi się przesunęło czyli jadę w piątek bo tak dostałem Busa. Także te kciuki proszę do piątku trzymajcie. Może piątek okaże się dla mnie szczęśliwy.

Magnum 44 Oby Twoja przepowiednia się sprawdziła w tych 200% a najlepiej gdyby mój kamień wyjął się z cewnikiem to pewnie poryczę się odrazu ze szczęścia. Masz Ty szczęście że ta Twoja ,,kamienica,, tak się uspokoiła bo moja to jakaś wariatka he he.

Dopisane 23.11.2011r. o godz. 02:20:

E napisał(a): Arturze:*:* wiara góry przenosi, to usłyszałam dzisiaj rano i przekazuję Tobie. Cały czas wierzymy, choć czasami trudno, że musi być lepiej

Droga E Przyjmuję tą wiarę od Ciebie i liczę że jak góry przenosi to co to taki kamyk dla niej he he a tak poważnie to wierzę że w piątek wszystko się wyjaśni i zniknie niepewność a zostanie tylko wiara i optymizm którym mnie tu wszyscy zarażacie :* :* :* :* :*

Magnum44 E dzięki za te fajne utworki :* :* :* :* :* :* :*

Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 listopada 2011r. o 18:56
Artur ,
najlepsze są kamienie, które się toczą i przy okazji dają satysfakcję.

Czego Tobie i pozostałym pozytywnym życzę : )

Czółko : )
6979
E
23 listopada 2011r. o 19:36
arturkedzia napisał(a): w piątek wszystko się wyjaśni i zniknie niepewność a zostanie tylko wiara i optymizm którym mnie tu wszyscy zarażacie :*

Eh, następny skromny, czyżby uczniowie przewyższali Mistrza :| jeszcze nie, to cały czas Ty jesteś Mistrzem wiary i optymizmu ;) :* Całusy Domownicy czy Pozytywni, jak mówi Hegemon :) :* Dopisane 23.11.2011r. o godz. 19:36:

Witaj Hegemonie :)

Zmoderowano 23.11.2011 godz.19:49 - powód: Witam, witam : ) (Hegemon)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 listopada 2011r. o 19:52
Witam E : )

6979
E
23 listopada 2011r. o 20:01
Dziękuję Hegemonie :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 listopada 2011r. o 20:10
Nie ma za co E : )

&feature=related

Czółko : )

3118
#sylvia nieaktywny
23 listopada 2011r. o 20:16
Witaj kochana E:*
Witaj Hegemonie :*
Witaj Arturze :*
Witam wszystkich tu zgromadzonych :)
&feature=related
miłego wieczorka :) a ja właśnie obiadam się naleśnikami :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza