Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 grudnia 2011r. o 8:31
E tam , czepiacie się :D Był taki czas , kiedy miałem jeszcze coś do powiedzenia , teraz to już tylko słuchać wypada :) Wszystko zostało już powiedziane , ale jedno powiedzieć jeszcze należy , w zasadzie codziennie :
Miłego dnia Prezesie i Wam Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
8 grudnia 2011r. o 21:25
arturkedzia napisał(a): Ja myślę że są też w życiu ludzi takie momenty, zakręty że nawet gaduły wolą pomilczeć. Też miałem nadzieję że będzie już dobrze ale zanim to nastąpi trzeba poczekać.

Wiem, Arturze :* wiem, też tak czasami mam, choć w moim przypadku, to dosyć trudne :) To czekamy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~Gosia niezalogowany
8 grudnia 2011r. o 23:37
Pomaleńku .. to minie , będzie dobrze.
Może jeszcze jakiś skrzep tam jest i blokuje.
Wiem, że łatwo się mówi ...

&feature=related
3655
#Kava nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 0:19
Zwracam się z pytaniem..

Może ktoś wie, gdzie zdobyć herbatę z wyciągiem z gruszy, kaliny, bergenii lub mącznicy.. Lub zdobyć te zioła w jakiejkolwiek postaci.
Zawierają one glikozydy mające zastosowanie w leczeniu stanów zapalnych i zakażenia nerek, moczowodów i pęcherza moczowego, działają również dezynfekująco na drogi moczowe.

Dlaczego nie spróbować naturalnych, znanych od dawien dawna metod?

Pozdrawiam! Artur - trzymaj się dzielnie! :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 1:52
Pannazdzieckiem napisał(a): E tam , czepiacie się :D Był taki czas , kiedy miałem jeszcze coś do powiedzenia , teraz to już tylko słuchać wypada :) Wszystko zostało już powiedziane , ale jedno powiedzieć jeszcze należy , w zasadzie codziennie :
Miłego dnia Prezesie i Wam Domownicy :D :D :D

Witam Wszystkich !
Paniusiu kto się czepia, ja Cię bronię E mobilizuje. Jednak chyba Cię rozumiem latem było więcej tematów do rozmów spotkania, ogólnie było weselej a teraz od jakiegoś czasu głównym tematem są moje problemy. Ja piszę Wy mi współczujecie i tak w kółko. Słusznie dyplomatycznie to podreśliłeś. Musimy coś wymyśleć żeby to zmienić chociaż na chwilę. Co Ty na to szefie transportu ?

Dopisane 09.12.2011r. o godz. 01:27:

E napisał(a): Wiem, Arturze :* wiem, też tak czasami mam, choć w moim przypadku, to dosyć trudne :) To czekamy :*

E wczoraj rano wziąłem antybiotyk dużo piję siedzę w ciepłym. Niestety wirusy szaleją Tato bardzo kaszle też na antybiotyku od poniedziałku ale już mu lepiej, Mamę też zaczyna coś brać a ja się boję żeby mnie nie wzięło to samo co ich gardło kaszel itd. Jak zaczynam gorączkować to też mnie taki such kaszel męczy. To jesień nic nowego tylko po co tak męczy za jakąś karę ? A jak Twoje zdrówko ?. :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.12.2011r. o godz. 01:45:

~Gosia napisał(a): Pomaleńku .. to minie , będzie dobrze.
Może jeszcze jakiś skrzep tam jest i blokuje.
Wiem, że łatwo się mówi ...

GosiaM Wiesz to możliwe ale teraz nic mi nie zatyka cewnika w środku w pęcherzu a poprzednio wyraźnie to czułem. Ogólnie ta gorączka mi teraz przeszkadza najbardziej ale myślę że antybiotyk załatwi sprawę.I mam nadzieję że skończymy o chorobach a zaczniemy mówić np. o Świętach bo ten o chorobach trochę się zużył. Tak wł. pisze człowiek w gorączce he he. Co Ty na to ?

Dopisane 09.12.2011r. o godz. 01:52:

Kava napisał(a): Zwracam się z pytaniem..

Może ktoś wie, gdzie zdobyć herbatę z wyciągiem z gruszy, kaliny, bergenii lub mącznicy.. Lub zdobyć te zioła w jakiejkolwiek postaci.
Zawierają one glikozydy mające zastosowanie w leczeniu stanów zapalnych i zakażenia nerek, moczowodów i pęcherza moczowego, działają również dezynfekująco na drogi moczowe.

Dlaczego nie spróbować naturalnych, znanych od dawien dawna metod?

Kavo Mama już wie sprawdzi to w Lubaniu z tym że ja coś biorę Ty wiesz. Dzięki :*

Miłego dnia bez virusów Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 9:17
arturkedzia napisał(a): Słusznie dyplomatycznie to podreśliłeś.

No nie tak całkiem , Drogi Prezesie z tą dyplomacją . Fakt , że od pewnego czasu tematy ze względu na okoliczności mamy raczej tendencyjne , to każdy próbuje , jakoś doradzić , jak np. Kava . Osobiście nie znam się na medycynie naturalnej , ale mam sporo doświadczeń i filozoficzne zacięcie do życia . Pozwolę sobie zwrócić Twoją uwagę : Teoria Reinkarnacji mówi między innymi o tym , że każdy wybiera sobie los w następnym wcieleniu. Można sobie to wyobrazić w sposób taki . Na planecie obowiązuje określona ilość cierpienia do przeżycia dla wszystkich istot i jest to wartość stała. Jeśli wybrałeś sobie żywot jaki prowadzisz oznacza to , że odebrałeś cierpienie innym , co jest czynem jak najbardziej chwalebnym . A przy tym potrafisz dać innym tak wiele współczucia i motywacji , co jest czynem jeszcze bardziej chwalebnym. Nie koniecznie trzeba wierzyć w Reinkarnację. I to przejmowanie cierpienia potraktować można jako bujdę na resorach , ale współczucie i życzliwość to potęga , w tym jesteś lepszy od niejednego „świątobliwego męża” , czy „matrony” . To i nie ma się co dziwić , że lgną do Ciebie ludzie , próbując odpłacić tym samym. :)
Szef transportu , Drogi Prezesie ma jeszcze jakiś czas przerąbane , ze względu na terminy , ale coś wymyślimy dla urozmaicenia jesiennego czasu. Miłego dnia Arturze i Wam Domownicy. :D:D:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 9:49
Witam :* Arturze :* :* :* Niestety...należę do tych co wolą milczeć, ale na bieżąco zaglądam i czytam jakie postępy czynisz DOBRY CZŁOWIEKU :* I zawsze jestem z Tobą i przy Tobie myślami :* "Patrząc" na to przez co przechodzisz... dopada mnie zwątpienie...złość na ten okrutny świat... :>

Fiodor Dostojewski

Kogo Bóg darzy wielką miłością, w kim pokłada wielkie nadzieje, na tego zsyła wielkie cierpienie, doświadcza go nieszczęściem.

?? ?? ?? ?? ?? ...i jaka to miłość ?? !! !! !!

Miłego dnia i weekendu życzę :* :*
~ niezalogowany
9 grudnia 2011r. o 15:21
Dodam, ze F. Dostojewski nie jest zadnym, absolutnie zadnym, autorytetem dla chrzescijan. Cierpienia nie da sie wytlumaczyc poslugujac sie kategoriami ludzkimi. Cierpienie ludzkie ma jedynie sens w swietle Krzyza, meki i zmartwychwstania Chrystusa Pana.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.