Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 9:28
Zawsze warto rozważyć wszystkie za i przeciw Artur : )

Czółko pozytywni : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 8:06
Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*

7632
#VIP007 nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 22:42
Witaj ponownie,, ARTURZE WALECZNY'' :* :* witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni..dawno tu gosciłem :D to fakt :] ,,przyznam się ,że urlopik udany ,wszystko co zamierzałem zrealizować zostało wykonane w 100% :a,data 6.06.2012 wpisała mi się złotą czcionką w mój życiorys-ale to długa i piękna historia ,,,,, :D :D :D ;) ;)
Kochani w dniu dzisiejszym odwiedziłem naszego Arturka :D :D no i jak zawsze coś muszę utrwalić uśmiech naszego Prezesa :D :D [img=1339533495_g68ylsw.jpg]

ciekawe czy odgadniecie co go wywołało??? :D :D :D
Pozdrawiam was cieplutko 3majcie się ,,, :* :* :*
7612
bax
12 czerwca 2012r. o 23:38
No i co,tu zgadywac ;) :D
Artur:* to,był piękny mecz !! :)
;)...
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=28&act=showtopic&topic=68082&strona=8

Pozdrawiam:* i cieszę się z remisu:) kibicujemy dalej !! :)

Dopisane 12.06.2012r. o godz. 23:38:

No:) :D...
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=28&act=showtopic&topic=68232&strona=5

kibicuję dalej :) !!...
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 4:10
Hegemon napisał(a): Zawsze warto rozważyć wszystkie za i przeciw Artur : )

Witam Wszystkich !
Ten tydzień od początku jest dla mnie wyjątkowy. Narazie mogę Wam tylko powiedzieć że napewno nie zapomnę go do końca mojego życia. Zapisałem się na bolec-party i mam nadzieję że nic nagle się nie stanie żebym nie mógł tam się z Wami spotkać i opowiedzieć Wam o tych wyjątkowo miłych dla mnie wydarzeniach. Właściwie to jeszcze nie do końca wierzę, że to się dzieje ale dzieje się i takie są fakty.

Hegemonie tak teraz zawsze robię bo wolę dmuchać na zimne niż ryzykować :) Czółko :)

Dopisane 13.06.2012r. o godz. 03:55:

Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*

Jowito a Ty wybierasz się na bolec-party ? :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.06.2012r. o godz. 04:07:

VIP007j Kochani w dniu dzisiejszym odwiedziłem naszego Arturka :D :D no i jak zawsze coś muszę utrwalić uśmiech naszego Prezesa :D :D [img=1339533495_g68ylsw.jpg napisał(a):
ciekawe czy odgadniecie co go wywołało??? :D :D :D
Pozdrawiam was cieplutko 3majcie się ,,, :* :* :*

VIPO7 przecież wiesz sam że śmiech to zdrowie a są rzeczy które nawet fizjonomom się nie śniły i mi też he he

Iwonko było mi Cię bardzo miło dzięki VIPOVI7 poznać i witam Cię w naszym domku :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.06.2012r. o godz. 04:10:

bax napisał(a): No i co,tu zgadywac ;) :D
Artur:* to,był piękny mecz !! :)
!!...

O tak był super i oby tak dalej było no nie ? :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 7:47
No i następny dzień przed nami ;) Miejmy nadzieję,że jeden z wielu tych najlepszych przed nami :*
Niestety Arturze nie wybieram się na imprezkę ;( Mam wyjazd chyba w piątek i powrót w niedzielę ;(
Jednak widząc tyle wpisów "naszych" to żal (czyt.szlag) mnie bierze,że nie będzie mnie z Wami ;(
Ale jeszcze tyle przed nami..... :*
Miłego dnia kochani :* Arturze :* :* :*

"Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?
Wy­korzys­taj ten dzień dzi­siej­szy. Obiema ręko­ma obej­mij go. Przyj­mij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, po­wiet­rze i życie,je­go uśmiech, płacz, i cały cud te­go dnia.Wyjdź mu nap­rze­ciw. "

:* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 8:06
arturkedzia napisał(a): ...Iwonko było mi Cię bardzo miło dzięki VIPOVI7 poznać i witam Cię w naszym domku

Bożesz Ty mój , czyżbym o czymś nie wiedział ? :D Ciekawym , czy Vipowaty zamieścił imię swojego Promienia na liście obecności :D
Hegemonie , Ciebie również jakoś nie znajduję :)
Nie wspominając o Jowicie :*
Drogi Prezesie , jako Szef Transportu Korporacji pragnę oświadczyć , że wskazane będzie spotkanie konsultacyjne. Zdzwonimy się dzisiaj :)
Miłego dnia Zrzeszeni i nie Zrzeszeni :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
13 czerwca 2012r. o 20:57
VIP007 napisał(a): ciekawe czy odgadniecie co go wywołało??? :D :D :D

Ja nie zgaduję, ja wiem.
Właśnie rozmawiacie o tym, o czym faceci rozmawiają :| ...o czym to Arturze :* było...
:D :D :D
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.