Jowita napisał(a): Niestety Arturze nie wybieram się na imprezkę ;( Mam wyjazd chyba w piątek i powrót w niedzielę ;(
Witam Wszystkich !
Wczoraj był 13 czerca to wiecie niby pechowy. I faktycznie miałem w nim moc atrakcji np. mój telefon udawał zepsuty czym zestresował bardzo kilka dzwoniących do mnie osób. Jakoś wszystko ciężko szło ale poszło i koniec dnia był już na luzie. Odwiedził mnie VIPO7 i prowadziliśmy na dworze ożywiną dyskusję
na ciekawy temat męski jaki zapytacie ?wiecie takie tam he he.
W trakcie tej poważnej dyskusji odebrałem bardzo miły tel. od E i już w dyskusji było Nas ich troje he he.W sumie to był owocny ale bardzo męczący dzień i liczę że dziś już tak nie będzie.
Jowito tak czasem bywa że imprezy się nakładają. Trudno tak już jest ten świat zrobiony że w dwóch miejscach naraz nie da się być ale spoko napewno jeszcze będziemy mieć okazję się spotkać w szerszym gronie i ,,pogadać,, he he trzymam Cię za słowo. Zgadzasz się ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Witaj Arturze!Dziękuje za powitanie na Twoim Forum.Ciesze się,ze dzięki VIPOO7 mogłam Ciebie poznać.Mam nadzieje,że kiedyś spotkam Ciebie osobiście i wspólnie pośmiejemy się z żarcików jakie umiesz opowiadać.Poznawanie nowych a do tego wspaniałych i wyjątkowych ludzi wzbogaca mnie wewnętrznie i odsuwa na plan drugi problemy dnia codziennego...........................No! koniec tego gawędzenia-pora spać!-życzę Tobie kolorowych snów.Pozdrawiam Twoją RODZINKĘ ORAZ PRZYJACIÓŁ . javascript:emoticon(':*')
Pannazdzieckiem napisał(a): Drogi Prezesie , jako Szef Transportu Korporacji pragnę oświadczyć , że wskazane będzie spotkanie konsultacyjne. Zdzwonimy się dzisiaj :)
Paniusiu oczywiście dziś tak do 11.00 do Ciebie zadzwonię i uzgodnimy szczegóły tej ważnej wycieczki. Może zrobię Tobie iniespodziankę. Party trzymajcie się nadchodzę he he :)
Dopisane 14.06.2012r. o godz. 02:26:
~IWONA969 napisał(a): Witaj Arturze!Dziękuje za powitanie na Twoim Forum.Ciesze się,ze dzięki VIPOO7 mogłam Ciebie poznać.Mam nadzieje,że kiedyś spotkam Ciebie osobiście i wspólnie pośmiejemy się z żarcików jakie umiesz opowiadać.Poznawanie nowych a do tego wspaniałych i wyjątkowych ludzi wzbogaca mnie wewnętrznie i odsuwa na plan drugi problemy dnia codziennego...........................No! koniec tego gawędzenia-pora spać!-życzę Tobie kolorowych snów.Pozdrawiam Twoją RODZINKĘ ORAZ PRZYJACIÓŁ . javascript:emoticon(':*')
Witaj Iwonko :* Bardzo proszę. Mi też było miło Cię poznać. Jesteś pozytywnie zakręcona ja My tu wszyscy . No nie wiem, Ty się jeszcze zastanów z tym naszym spotkaniem bo na żywo jestem gorszy niż przez telefon he he. Dobra ja już też zaraz zmykam. Pomyśl o zalogowaniu się to będzie Ci łatwiej tu pisać. Dobrze trafiłaś bo my tu wszyscy wzajemnie wzbogacamy się wewnętrznie i nie tylko he he.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.06.2012r. o godz. 02:50:
E napisał(a): [Ja nie zgaduję, ja wiem.
Właśnie rozmawiacie o tym, o czym faceci rozmawiają :| ...o czym to Arturze :* było...
E tak publicznie na forum to ja nie mogę powiedzieć he he mogę tylko powiedzieć że obiektem naszej ożywionej dyskusji była wyjątkowej urody zewnętrznie wizualnie i wewnętrznie taka rzecz i jak dobrze pójdzie to pokażę Wam ją na bolecparty ok ? Ciekawi mnie czy Tobie też tak się spodoba jak nam i czy też jej widok Cię ożywi tak jak a może będzie i więcej takich ożywionych he he :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~IWONA969 napisał(a): Poznawanie nowych a do tego wspaniałych i wyjątkowych ludzi wzbogaca mnie wewnętrznie i odsuwa na plan drugi problemy dnia codziennego...........................
Iwonko :) nie wiem co Ci VIPO i Artur naopowiadali o nas, ale...to wszystko prawda :D :D
Witaj wśród Domowników :) :) :)
arturkedzia napisał(a): E tak publicznie na forum to ja nie mogę powiedzieć he he
Zawsze Cię podejrzewałam, o jakieś niecne myśli i słowa :D :D :D :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
I tym "pięknym" deszczykiem mówię dzisiaj dzień dobry ;)
Masz rację Arturze ;( nie zawsze to co chcemy realizuje się tak jak chcemy, ale jestem dobrej myśli i wiem, że jeszcze się spotkamy :* :* :*
Witam was cieplutko ,witaj Arturze Waleczny :* :* kurcze coś te Iwonki mają w sobie :D :D witajcie :* :* witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :D :D fajowy nic ~IWONA969 ;) ,a zatem witamy w klubie Cię milutka :* :* .Faktycznie wczorajszy dzień podniósł mi adrenalinę na maxa :D :D a ta podsłuchana rozmowa o tych małych i dużych :D :D dobre dobre,ups..już więcej nie piszę bo mi się facjata będzie cieszyć cały dzień ,a jak jeszcze pomyślę o tych kształtach :D :D .Życzę miłego dnia 3majcie się cieplusio ;) :* :* pozdrowienia dla wszech obecnych na tym forum :* :*
&feature=branded
pozdrowienia dla Domowników
:* :*
Dopisane 14.06.2012r. o godz. 07:48:
Jowita napisał(a): I tym "pięknym" deszczykiem mówię dzisiaj dzień dobry ;)
-witaj Jowitko :* proszę tylko nie deszczyk :D wystarczy tego lania wody :D :D pod każdą postacią ,wystarczy ,że za oknem leje to i tu teraz muszę kompa wykręcać,,,,,litości ;)
Odp.......ARTURKU-.......hm?hm????-no niech pomyśle............? Szermierz w słowie do tego grozny na żywo...?...To może być ciekawe wzbogacenie-he!!he!!!!.........mimo ostrzeżenia nie wycofuje się..........co ma być to będzie.....idę na całość.....ha!...ha!!! -do E(rany!!!!!!!!!!!!!!! to naprawdę wszystko prawda ???? co VIPOO7 powiedział......to zaczyna być niebezpieczne......HA!!!ha...........!!!!!!) VIPOO7???-prośimy o określenie-małych ?, czy dużych?-to doś ważne do Jowita(nie wykręcaj niech leje.Uwierz,że z czaasem zawsze się coś wyleje.....hmmmmm) POZDRAWIAM I SCISKAM CIEBIE CZULE ARTURKU.ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA!!
~IWONA969 napisał(a): do Jowita(nie wykręcaj niech leje.Uwierz,że z czaasem zawsze się coś wyleje.....hmmmmm)
Niestety masz rację Horero jedna :* :* :P
Dopisane 15.06.2012r. o godz. 08:12:
Dzień dobry ;) O....horera czy tu jakaś burza była i wszystkich wywiało czy to ja wszystkich wystraszyłam ??
Arturze :* prawda, że ja nikogo nie gryzę ??
Miłego dnia dzieciaczki życzę :*
Artur buziole dla Ciebie i Twojej Rodziny :* :*
A...dobrej, radosnej zabawy życzę :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.