Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
17 września 2012r. o 22:50
hemi napisał(a): Arczi nawet się nie pochwaliłeś swą drugą furą:P
ups hemi sprawa się rypła :D ,a można było to troszkę dyskretniej rozegrać ;) ciekawe jak się z tego teraz wytłumaczy Prezes :D ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
19 września 2012r. o 6:41
No masz:| kolejna tajemnica Poliszynela, a ja tradycyjnie, dowiaduję się na końcu:D
Miłego dnia, Artur :* :* :* :* Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
19 września 2012r. o 10:35
Witam,,,E'ch jakie tam szynszyle ,,jakie tajemnice :D po prostu bo bez gwiazdy nie ma jazdy :D Miłego spokojnego dnia Arturze,pozdrowionka dla rodziców :* [img=1348043666_1z32dwb.jpg]

3majcie się cieplusio,,,
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 września 2012r. o 3:39
E napisał(a): [Arturze :* cieszmy się takimi chwilami, bo są bardzo ulotne :) Życie, to jeden, wielki kalejdoskop, więc uśmiechajmy się wtedy, kiedy mamy do tego okazję:)
Domownicy:*

Witam Wszystkich !
Wczoraj skończyłem już jedne sprawy pełnym sukcesem z czego się bardzo cieszę i zacząłem kolejne ale do ich finalizacji będę miał kilka tygodni luzu więc znów wracam tu do Nas do starych obowiązków.

E masz rację życie to są chwile czasem mamy wzloty czasem upadki.Oczywiście wolimy wzloty bo wtedy się uśmiechamy ale co ciekawe bardziej doceniamy wzloty po upadkach. Ja szczególnie doceniam każdą chwilę życia i każdą staram się wykorzystać ile się da . I Wam też tak radzę. Mam nadzieję że jeszcze wiele przed nami takich fajnych chwil. :* :* :* :* :*

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 03:13:

Jowita napisał(a): Wczoraj wieczorem z Lubym spostrzegliśmy jak gdzieś umknęło nam parę lat......kiedy ?? ?? Stanowczo za szybko ten czas pędzi, jak to zauważyło już parę tu obecnych osób. Im człowiek starszy tym bardziej czas pędzi jak szalony. Kiedyś ( do 18-stki) człowiekowi dłużył się ten czas, a po ....ech.
Miłego dnia Arturze i życzę Ci , aby do następnych urodzin spełniła się wielokrotność Twoich marzeń :* :* :*

Jowito nie można się z tymi wnioskami nie zgodzić. Wielokroć marzeń ?Ten rok mam wł. taki. Przebiło by go tylko moje chodzenie. Dziękuję oby Twoje życzenia się spełniły. :* :* :*

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 03:17:

roky napisał(a): Helo Artur :)

Pozwalam sobie zaglądać do Ciebie,tu mogę sobie pozwolić na "buziaczki":):)

Miłego dnia życzę Wszystkim :* :* :* :* :* :* :*

Rocky nie ma sprawy całuj ile chcesz ale tylko Kobiety he he :)

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 03:27:

hemi napisał(a): Arczi nawet się nie pochwaliłeś swą drugą furą:P o Air Force One było głośno ,ale o drugim pojeździe to juz nie :| :| [img=1347869488_xx8hejf.jpg]

Chemi autko jest w moim typie o tablicy już nie wspomnę he he
ale niestety musimy zdementować Twoją kaczkę dziennikarską he he czyli że niestety nie jest moje. :)

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 03:36:

VIP007 napisał(a): [ups hemi sprawa się rypła :D ,a można było to troszkę dyskretniej rozegrać ;) ciekawe jak się z tego teraz wytłumaczy Prezes :D ??

VIPO7 z tej kaczki Chemiego to tylko rosół można zrobić ot całe tłumaczenie :)

E lubisz rosół z kaczki ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 03:39:

VIP007 napisał(a): Witam,,,E'ch jakie tam szynszyle ,,jakie tajemnice :D po prostu bo bez gwiazdy nie ma jazdy :[img=1348043666_1z32dwb.jpg]
3majcie się cieplusio,,,

O to mogę potwierdzić he he :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
20 września 2012r. o 6:41
arturkedzia napisał(a): Ja szczególnie doceniam każdą chwilę życia i każdą staram się wykorzystać ile się da . I Wam też tak radzę.E lubisz rosół z kaczki ?

Rada przyjęta, chociaż...od lat jest to moje motto życiowe :)
Już wiesz Arturze:* :* co to znaczy nadawać na tych samych "falach" ;)
Rosół z kaczki:| nie jadłam ani z "dziennikarskiej", ani z drobiu:D
Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
20 września 2012r. o 7:55
Artur,oczywiście żeby nie było tylko dla Kobiet :* :* :* :* :* :* :*

Pozdrawiam rodzinkę i całą resztę dobrych ludków :) :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 września 2012r. o 11:03
arturkedzia napisał(a): ... wracam ...

... do przyjemności ! : )

Czółko : )
5183
magnum44
20 września 2012r. o 16:40
Jak przyjemności to...
... ja tak:

Art:*

Domownicy:*

Pozdrawiam serdecznie:):)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.