Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
6 września 2012r. o 18:34
Witaj Arturze,i ja Ci zycze szybkiego powrotu do zdrowka...Pozdrawiam ciebie i rodzinke jak i wszytskich domownikow ;*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
7 września 2012r. o 8:31
Rannusia :) dziękuję za pozdrowienia :*
Arturze :* mam nadzieję, że wracasz do zdrowia, bo zapowiadają słoneczną pogodę, z której warto jeszcze skorzystać :)
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 września 2012r. o 3:12
Jowita napisał(a): Oj dzieje się.... Arturze zdrówka :*
Miłego dnia wszystkim życzę :* :D

Witam Wszystkich !
Przepraszam trochę mnie nie było ale ten tydzień miałem bardzo pracowity . Kończyłem realizację swojego kolejnego marzenia. Do tego świeżo po antybiotyku byłem osłabiony co nie ułatwiało mi pracy komputerowej, którą musiałem wykonać. W piątek zakończyłem formalności pełnym sukcesem.
Akurat na dzisiejsze urodziny zrobiłeem sobie kolejny wspaniały prezent a nawet dwa. Ten rok był dla mnie bardzo hojny w spełnianie marzeń. Jedynie świętowanie tych sukcesów musiałem odłożyć na przyszły rok ale znacie mnie wolę nic nie robić niż zrobić coś kiepsko. Myślę że napewno mnie zrozumiecie.

Jowito dziękuję Ci bardzo. Chciało by się więcej tego zdrówka ale muszę się cieszyć z tego co mam. Narazie kuracja chyba pomogła ale sama wiesz dziś jest dobrze a jutro kto wie ........ :*

Dopisane 09.09.2012r. o godz. 02:55:

VIP007 napisał(a): Witam Cię Przyjacielu Arturze Waleczny ,masz rację na wszystko przyjdzie czas ,grunt to zdrówko i dobre samopoczucie

VIPO7 sam wiesz czasem są też inne powody ale co się odwlecze .... itd. no nie :)

Dopisane 09.09.2012r. o godz. 02:58:

~zraniona napisał(a): Witaj Arturze,i ja Ci zycze szybkiego powrotu do zdrowka...Pozdrawiam ciebie i rodzinke jak i wszytskich domownikow ;*

Zraniona dzięki :* :* :*

Dopisane 09.09.2012r. o godz. 03:12:

E napisał(a): Rannusia :) Arturze :* mam nadzieję, że wracasz do zdrowia, bo zapowiadają słoneczną pogodę, z której warto jeszcze skorzystać :)

E nie wiem jak będzie jutro ale dziś nawet gdybym nie miał siły to bym znalazł he he. Na moje szczęście nie jest tak ze mną źle więc dziś napewno miło spędzę ten mój świąteczny dzień i napewno na słońcu tym bardziej że u nas we wsi są dożynki. Oczywiście jeśli będą do po 17.00 bo początek ma być od 13.00.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
9 września 2012r. o 9:48
arturkedzia napisał(a): ... W piątek zakończyłem formalności pełnym sukcesem.
Akurat na dzisiejsze urodziny zrobiłem sobie kolejny wspaniały prezent a nawet dwa...

No i do tego pogoda Ci sprzyja :)
Gratuluję :*
Witaj Artur,aaa :| ...masz tu buziaki jeszcze od nas :) :D
:* :* :*:*:* :*:*:* :* :* :*:*:* !!
:* :* :* :* :* :* :* :* !!
:* :* :* :*: :* :* :* :* :* !!
:* :* :* :* :* :*:*:* :* !!
:* :* :* :* :* :* :* :* !!
:* :* :* :*:*:* :*:*:* :* :* :* !!

Pozdrawiam:* :D
7632
#VIP007 nieaktywny
9 września 2012r. o 23:11
Witaj Arturze Waleczny,,,fakt co się odwlecze to nie ,,,, :D muszę stwierdzić ,iż ten czas ucieka za szybko i wszystkie chwile te złe i te piękne mijają w błyskawicznym tempie :] .Fiu fiu i te spontany ,które potrafią zmieniać nasze plany :D Pozdrawiam serdecznie i starym zwyczajem 3maj się dzielnie Arturze :* [img=1347224872_bx2n3wz.jpg]

Ps.chmm dasz się skusić na jabłuszka :D :D ??
6979
E
10 września 2012r. o 6:43
Arturze :* dziękuję za gościnność :) Twój dom zawsze stoi otworem, czasami nawet na gwizdy się otwiera :| :D :D
Posłuchaj :):)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
10 września 2012r. o 7:51
Artur zdecydowanie jesteś bardziej fotogeniczny niż ja :) :) :)

Pozdrawiam serdecznie Ciebie,Rodzinkę no oczywiście Wszystkich tu obecnych :* :* :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 września 2012r. o 4:05
E napisał(a): Arturze :* dziękuję za gościnność :) Twój dom zawsze stoi otworem, czasami nawet na gwizdy się otwiera :| :D :D
Posłuchaj :):)

Witam Wszystkich !
Tyle mnie już w tym roku spotkało super niespodzianek a tu następna mnie spotkała. Moi Drodzy E Ewo VIPO7 Paniusiu.
Sprawiliście mi ogromną przyjemność tymi niedzielnymi odwiedzinami, o słodkościach też wspomnę bo oba były pyszne.
Było super ale jak zdrowie mi dopisze to w przyszłym roku w tym dniu już nie będzie tak spokojnie he he

E bardzo proszę tylko szkoda że musieliście jechać ale wiem że to było konieczne :* :* :* :* :* :*

Baxiu dzięki :* :*

Rocky myślę że obaj nie jesteśmy modelami he he :)

Dopisane 11.09.2012r. o godz. 04:05:

VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny,,, muszę stwierdzić ,iż ten czas ucieka za szybko i wszystkie chwile te złe i te piękne mijają w błyskawicznym tempie :] .Fiu fiu i te spontany ,które potrafią zmieniać nasze plany : [img=1347224872_bx2n3wz.jpg]
Ps.chmm dasz się skusić na jabłuszka :D :D ??

VIPO7 tak dobrze to napisałeś czas ucieka ..... itd. dlatego takie chwile jak ta i zdj. z nich są bezcenne. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza