Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
11 września 2012r. o 7:22
arturkedzia napisał(a): czas ucieka ..... itd. dlatego takie chwile jak ta i zdj. z nich są bezcenne. :)

Arturze :* cieszmy się takimi chwilami, bo są bardzo ulotne :)
Życie, to jeden, wielki kalejdoskop, więc uśmiechajmy się wtedy, kiedy mamy do tego okazję:)
Domownicy:*
[img=1347340942_9zdzyt5.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
11 września 2012r. o 8:07
Wczoraj wieczorem z Lubym spostrzegliśmy jak gdzieś umknęło nam parę lat......kiedy ?? ?? Stanowczo za szybko ten czas pędzi, jak to zauważyło już parę tu obecnych osób. Im człowiek starszy tym bardziej czas pędzi jak szalony. Kiedyś ( do 18-stki) człowiekowi dłużył się ten czas, a po ....ech.
Miłego dnia Arturze i życzę Ci , aby do następnych urodzin spełniła się wielokrotność Twoich marzeń :* :* :*
6964
#roky nieaktywny
12 września 2012r. o 8:24
Helo Artur :)

Pozwalam sobie zaglądać do Ciebie,tu mogę sobie pozwolić na "buziaczki":):)

Mam nadzieję że zdrówko już ok :)

Pozdrowienia dla rodzinki :*

Miłego dnia życzę Wszystkim :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
13 września 2012r. o 8:16
To jedziemy :| :D :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Nareszcie :D
Miłego dzionka :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
13 września 2012r. o 8:28
E Ty Horero jedna, a gdzie buziol dla mnie ha ?? Policzyłam, każdemu dałaś, a o mnie zapomniałaś :P
6979
E
13 września 2012r. o 8:41
Jak to gdzie :| i tutaj, i na bajaniu ;) :D

6964
#roky nieaktywny
17 września 2012r. o 9:13
Żeby nie było,że mnie tu nie było :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.09.2012r. o godz. 09:13:

Artur,jakie tu chwilowe pustki :)

Ja się melduję :) :)

Pozdrawiam,milutkiego dzionka Wszystkim :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
17 września 2012r. o 10:11
Arczi nawet się nie pochwaliłeś swą drugą furą:P o Air Force One było głośno ,ale o drugim pojeździe to juz nie :| :| [img=1347869488_xx8hejf.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.