Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~agaser niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 21:58
Chlopaki który się roślinami podzieli? pilnie potrzebuje-szczególnie rzęsę i cosik innego pływającego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~basia niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 23:08
~agaser napisał(a): Chlopaki który się roślinami podzieli? pilnie potrzebuje-szczególnie rzęsę i cosik innego pływającego

A dziewczyna też może się podzielić? ;)
~Akwarium niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 10:54
Pytanie do wszystkich ma ktoś może na sprzedaż akwarium o wymiarach 80 cm x 40 cm x 35 cm tj. 112 litrów, szczególnie chodzi mi o wymiar 80 cm x 35 cm, bo takiej wielkości mam pokrywę . Jeśli by ktoś miał to ewentualnie proszę podać cenę . Pozdrawiam :)
~agaser niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 17:37

A dziewczyna też może się podzielić? ;)

no jasne kochana-tyle,że tu o dziewczynę trudno,stąd też moje chłopów nagabywanie :-)
~agaser niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 20:09
CZY MOŻE KTOŚ POŻYCZYĆ NA 2-3 DNI MALE AKWA?
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 10:58
Marek1987 napisał(a): Mam w planach przetrzymać je jeszcze co najmniej tydzień w tym pudełku i kiedy uznam że sobie poradzą to je wypuszczę.
Marek jak kiryski?Uchowały się????
5907
#Marek1987 nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 14:34
Niestety nie.. Miały już po około pół cm ale część zdechła a gdy resztę wypuściłem to inne rybki musiały je zjeść.. Ale za to niedawno odkryłem, że jeszcze z poprzedniego tarła przeżyła jedna ;) Ma z 2 cm, jest ładnie wybarwiona i pływa z resztą stada :) Ale za to ostatnio rozmnożyły się pielęgnice kakadu. Jest ich z 15-20 szt. i szybko rosną. Jak będą większe to będę je sprzedawał.
~Danej niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 12:48
Czy wie ktoś moze gdzie w Bolesławcu dostanę serca wołowe?
chciałem zakończyć kupowanie gotowych mrozonek i sam chcę zacząć przygotowywać paletkom pokarm ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza