Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Rekin niezalogowany
15 listopada 2012r. o 10:16
Oddam w dobre ręce 2 rybki (musisz mieć duże akwarium-min.100 litrów) t.j. Sum Rekini (ma 2 lata, 10cm) oraz Glonojad (jaki konkretnie to nie wiem) Glonek ma 11cm. Moje akwarium niestety jest już dla nich za małe. Są zdrowe, pływają sobie z neonkami i czekają... Jestem z Bolca , mogę dowieżć tel.509534770
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 11:12
~Rekin napisał(a): t.j. Sum Rekini (ma 2 lata, 10cm)
Czytałam ,że sumy rekinie dorastają do 100cm i powinny być trzymane w zbiornikach ok 5.000 l,nawet nie powinny być w handlu :|
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 11:44
to jest akwariowy i kupiony 2 lata temu w TESCO w sklepiku zoologicznym
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 11:47
przez 2 lata urósł jakies 4 cm, wygląda jak mały rekinek, zeby mial metr to chyba z 12 lat trzeba
2924
#Anonim2924 nieaktywny
24 listopada 2012r. o 16:53
Manson, w poniedziałek rano zadryndaj i wbijajcie się z Cyganem na kawkę do mnie!
Mam rośliny dla tego twojego kolegi od stronki z akwariami, Artura chyba - sporo blyxy i sporo Heńka dużego. Jednak nie potrzeba było dwóch tygodni, dały radę pocisnąć w tydzień. A poniżej zaraz będzie filmik po cięciu, jak się tylko załaduje na YT

Dopisane 24.11.2012r. o godz. 16:53:

&feature=plcp
4743
#MANSON nieaktywny
24 listopada 2012r. o 16:55
Będę! :D
Wuja załatw sprawę z tym sprzętem bo czeka niecierpliwie :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
24 listopada 2012r. o 16:58
OK ! W poniedziałek z rańca dryndam. Za krec ..y robotą jestem i nie miałem czasu.
Pozdrawiam Acha i miłego dzisiaj, tego, wieczora :-)

Zastosowana autokorekta

~Adam niezalogowany
24 listopada 2012r. o 18:10
Witam, potrzebuje ślimaczki ampularie, jeśli by miał na zbyciu chętnie wezmę kilka sztuk

[email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.