Oddam w dobre ręce 2 rybki (musisz mieć duże akwarium-min.100 litrów) t.j. Sum Rekini (ma 2 lata, 10cm) oraz Glonojad (jaki konkretnie to nie wiem) Glonek ma 11cm. Moje akwarium niestety jest już dla nich za małe. Są zdrowe, pływają sobie z neonkami i czekają... Jestem z Bolca , mogę dowieżć tel.509534770
#Anonim2924 nieaktywny 24 listopada 2012r. o 16:53
Manson, w poniedziałek rano zadryndaj i wbijajcie się z Cyganem na kawkę do mnie!
Mam rośliny dla tego twojego kolegi od stronki z akwariami, Artura chyba - sporo blyxy i sporo Heńka dużego. Jednak nie potrzeba było dwóch tygodni, dały radę pocisnąć w tydzień. A poniżej zaraz będzie filmik po cięciu, jak się tylko załaduje na YT
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.