Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Aga niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 8:12
Wiem,wiem, ale jak to moja rodzinka mówi ja już mam fioła na punkcie mojego akwarium i wiecznie coś w nim widzę nie tak, czego oni nie dostrzegają. Mam nadzieję , że wszyscy akwaryści są tacy i wcale mi nie odbija ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~discuss niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 8:35
moja zona zachowuje się tak samo jak ty więc nie mogę napisać ,że jej (wam) odbija. Do tego po powrocie z pracy dostaję pełny raport gdzie i jaka roślinka puszcza szczepkę , która z która się pogryzły czy tam poszły w krzaki :):):):):)
Wrzuć foty tego swojego cuda zobaczymy co tam masz
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 9:58
~Aga napisał(a): ja już mam fioła na punkcie mojego akwarium
Nie tylko ty masz fioła na punkcie swojego akwa,bo ja też,a tak to czy ktoś by coś mógł doradzić jakie rybki dokupić do obsady: akwa 126l,5 kirysków spiżowych,3 brznki wysmukłe titejki,parka prętników karłowatych,2 kardynałki chińskie,5 neonków inesa ???Jakies propozycje?[img=1359536310_8ot4ee0.jpg]
217
#Anonim217 nieaktywny
30 stycznia 2013r. o 10:12
może na początek uzupełnij wodę w akwarium. Będzie o niebo lepiej wyglądać
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 10:27
tieri napisał(a): może na początek uzupełnij wodę w akwarium. Będzie o niebo lepiej wyglądać
Wody jest narazie tyle w akwa ,bo mój chłop kombinuje z szafką trzeba ją wzmocnić,aby utrzymała taki ciężar ;) ;)
~szczery niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 11:17
oddam ZBROJNIKA w bardzo dobrej kondycji ok 10 cm

tel 501120786
[email protected]
~Aga niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 17:25
Zdjęcie zrobione telefonem, jutro postaram się zrobić aparatem to będzie ładniejsze i ostrzejsze.[img=1359563106_fc4lsv7.jpg]
~marek niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 17:38
witam mam dwa piekne zdrowe gietkozab wielkopletwe zamienie na rybki gupiki lub inne zyworodne lub 20zl za pare tel 792180676[img=1359563902_8m75wbh.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza