Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

5993
#xaa nieaktywny
30 stycznia 2013r. o 21:01
Chętnie "sprzedam-wymienię za... "akwarium 60l.,tylko coś nie tak z oświetleniem,termostat i jarzeniówka wymienione i nic:( ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Aga niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 12:42
Może teraz zdjęcia będą lepsze.
~Aga niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 12:48
[img=1359632906_wulk85g.jpg]
~Aga niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 12:52
Zdjęcia nie oddają naturalnego wyglądu, a ja nie mam odpowiedniego aparatu. Szkoda.[img=1359633158_fkl23ow.jpg]
~discuss niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 14:33
Fajny klimacik , mi się podoba :) ten fiolet na pierwszym zdjęciu to zamierzony efekt?
~Aga niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 15:06
Klimat robią świetlówki tył solar color, przód marine blu i do tego bazalt podłoże i skały. Fajnie wydobyte są kory ryb czego zdjęcia nie oddają.
~ktoś niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 16:01
Jak długo można przechowywać żywy pokarm w temp. pokojowej żeby był zdatny do podania rybkom?
A ile można trzymać w lodówce?
Jak rozpoznać że pokarm żywy jest już niedobry?
Chodzi mi o małe czerwone nitkowane larwy ok 5-7 mm (larwy komara?).
~dante niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 16:18
manson przesylam Ci fote mojego akwa, jeszcze nie skonczonego bo Twoje 2 bocje przekopaly mi bardziej ogródek niż moje 11. Lądują wiec niebawem u Jarka :-)[img=1359645522_c4zhvvf.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.