~* napisał(a): Koleżanka liderka została już supervisorką;)
Zastosowana autokorekta
~pracownik napisał(a): ja sobie chwale prace w tym zakladzie, a sex z blondynka na przerwach jest dodatkowym atutem:) a wicie gdzie to robimy? hehe napewno kamery nie wychwyca, to jest atut w tym zakladzie ze zatrudniali blondi do ktorych mam slabosc a one do mnie heheh
~ napisał(a):~marian napisał(a):~ napisał(a):~ja napisał(a): a co ci Hiszpanie u was tam...robią od czego oni są ?
elita
elita...słyszałem ze nieźle zarabiają i co sobota bujają się po dyskotekach...a my Polacy marne grosze zarabiamy w stosunku do nich...i nie stać nas na jaki kol wiek wypad do knajpy!!!!
Jedziemy do pracy za granicę-zarabiamy mniej niż oni na tych samych stanowiskach. Pracujemy u siebie-zarabiamy mniej niż zagraniczni. Wjakim kraju my żyjemy??? DZIKIM
~ napisał(a):~pracownik napisał(a): ja sobie chwale prace w tym zakladzie, a sex z blondynka na przerwach jest dodatkowym atutem:) a wicie gdzie to robimy? hehe napewno kamery nie wychwyca, to jest atut w tym zakladzie ze zatrudniali blondi do ktorych mam slabosc a one do mnie heheh
Stary ty to masz farta :D sex na przerwie nie zle !!
~zenek napisał(a): tak, tak jedni Hiszpanie wyjadą, inni przyjadą i nadal (nie)będzie fajnie.