~ napisał(a): I TU WIELKIE BRAWA DLA TYCH SŁÓW ALE TO BARDZO DZIWNE ,ŻE TY TO PISZESZ BYŁAŚ JEDNĄ Z TYCH CO ZCIEMNIAŁA ROBOTE ,WIECZNE NARZEKANIE I PLOTA NO ALE MIAŁAŚ PLECY M....../Gratuluje pomysłu ciąża to też jakieś wyjście.no tylko że M nigdy nie stała na skinie i w ogóle na wtrysku chyba:>to myślę że się pomyliło to coś co posądza M :D Pozdrawiamy Cię M gorąco chociaż nie wiem czy to w ogóle odczytasz bo wiem że za często na tej stronie to nie byłaś :) chyba ktoś Ci bardzo zazdrości że jesteś w ciąży :P
katarzis1978 napisał(a):a ja myślę że M ma teraz wyj....ane na nas wszystkich a tym bardziej na prace :P bo ja bym na jej miejscu miał/a :P
A ja myślę że to sama M sobie tak słodzi :P
Zmoderowano 01.09.2012 godz.22:44 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~NE napisał(a): A mi podoba się taka mała czarna z FTT :D a imię jej zaczyna się na M.ciekawe tylko czy ty też się jej podobasz? :D
~ napisał(a):~NE napisał(a): A mi podoba się taka mała czarna z FTT :D a imię jej zaczyna się na M.ciekawe tylko czy ty też się jej podobasz? :D
katarzis1978 napisał(a):jeszcze żeby kogoś obchodziło to co ty myślisz :P
~ napisał(a):katarzis1978 napisał(a):jeszcze żeby kogoś obchodziło to co ty myślisz :P