Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Guardian

~ niezalogowany
27 maja 2011r. o 20:22
~lot napisał(a): ale godziny pracy chore 8-16,16-24,24-8
Ja bylem na rozmowie i jak to uslyszalem to podziekowalem im serdecznie

ee tam nie jest tak źle ,najgorsze nocki :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aktualna niezalogowany
27 maja 2011r. o 22:59
ja pracuje tam od marca, miałam obawy jak sie naczytałam tych wypowiedzi, ale na razie jest w porzadku, bylam na okresie probnym, teraz mam umowe na rok. Pieniądze są w porzadku. normalny miesiac pracy - ok 1500. Zmiany 8-16 16-24, nocki jeszce nie praktykują, ale chyba zaczną.Na rozmowach byłam 3 razy. Raz pól roku temu, ale nie oddzwonili(babka powiedziałą,że zadzwonią jak bedą zainteresowani) i drugi raz pod koniec lutego(wtedy dwie rozmowy) szybko dostałam wtedy propozycje. firma nie jest zła, trzeba tylko checi do pracy
~huh niezalogowany
28 maja 2011r. o 8:41
nie kumam o co wam chodzi. praca na produkcji jest jak kazda inna w automotivie. jezeli oczekujecie cieplej i rodzinnej atmosfery lub cieplego kur$idolka to lepiej nie idzcie do zadnej pracy zwiazanej z przemyslem motoryzacyjnym
macie placone nadgodziny, praca nie jest jakas bardzo ciezka. co do znajomosci angielskiego - niestety moze byc przydatna, do czasu kiedy beda przyjaciule z hiszpanii :D. cieszcie sie, ze nie pracujecie jako inzynierowie, tam jest delikatnie ujmujac burdel, nie placa nadgodzin. w sumie to sie nie dziwie, ze ludzie odchodza, zreszta to jeszcze nie koniec :D
~ niezalogowany
30 maja 2011r. o 13:46
bez doświadczenia tam przyjmują?mam chęci do pracy
~pracownica niezalogowany
30 maja 2011r. o 14:09
~ napisał(a): bez doświadczenia tam przyjmują?mam chęci do pracy

Tak jeśli sprawdzisz się na rozmowie .Znam kilka osób,które nie pracowały wcześniej na produkcji i pracują w guardianie,
~ niezalogowany
30 maja 2011r. o 15:06
ile jest rozmów? jeśli byłem na pierwszej ogólnej a potem na drugiej z kierownikiem działu to następna będzie dalej?
~pracownica niezalogowany
30 maja 2011r. o 15:27
Nie wiem od czego to zależy.Ja miałam dwie w jednym dniu i wieczorem zadzwonili ,zeby przyjechać po papiery.
~ niezalogowany
30 maja 2011r. o 15:37
też bym tak chciał żeby zadzwonili po 2 rozmowie. marzenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.