~ napisał(a):~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]
te auta uprzywilejowane chyba są ;)
~ napisał(a): Dużo dzieci czy mało rozumu oceńcie sami![img=1331483053_2hd9j98.jpg]
hemi napisał(a): mówisz o fieście?? a zastawienie komus przejścia to na bank jest fair wobec pieszych,szczególnie z wózkiem..
Kamyk napisał(a):~ napisał(a):~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]
Zgadzam się to jest wiocha na maxa, też bardzo często chodziłem tą trasą z dzieckiem i bardzo często nie było jak przejść bo wieśmaki stoją na przejściu dla pieszych a nasze służby porządkowe udają ze tego nie widzą.
Niedługo zacznie się sezon letni a osobiście będę wydzwaniał na straż i policje niech zrobią porządek w tym miejscu. Efekt będzie gwarantowany :P
~złośnica napisał(a):Kamyk napisał(a):~ napisał(a):~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]
Zgadzam się to jest wiocha na maxa, też bardzo często chodziłem tą trasą z dzieckiem i bardzo często nie było jak przejść bo wieśmaki stoją na przejściu dla pieszych a nasze służby porządkowe udają ze tego nie widzą.
Niedługo zacznie się sezon letni a osobiście będę wydzwaniał na straż i policje niech zrobią porządek w tym miejscu. Efekt będzie gwarantowany :P
te auta tak parkują już z rok czasu
więc to muszą być NIETYKALNE ŚWIĘTE KROWY !! !! !!
~Obserwator napisał(a): Ja w takich przypadkach łamię, inaczej myślącym, wycieraczki i nie spotkałem się z przypadkiem, żeby to samo auto ponownie źle parkowało w tym samym miejscu.