Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

1544
#arttie nieaktywny
21 marca 2012r. o 8:51

[img=1332316270_d1mhkdc.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5311
#Matejo nieaktywny
21 marca 2012r. o 9:08
hehe widziałem ten kontener, chciałem wcześniej zrobić fotkę, ale nie miałem czym.
Co do tego miejsca to jeszcze warto przyczaić ludzi którzy nie robią sobie z tych miejsc dla inwalidów nic, i stają jak popadnie.
Ale mieszkańcy też nie są fair bo uważają że to miejsce tylko i wyłącznie dla nich i jak moja znajoma stanęła swoim autem ( podkreślam że miała legitymację inwalidy za oknem) aby załatwić sprawy dla swojego męża, który jest niepełnosprawny, któryś z mieszkańców wezwał straż miejską i w związku z tym że znajoma nie była razem z mężęm dostała mandat 500zł.
A zdaje mi się że w sprawach związanych z inwalidą można stawać na takich miejscach.
aha podkreślam że było jeszcze minimum jedno wolne miejsce dla inwalidy, co innego by było jakby były wszystkie zajęte.

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
352
#mocnyful nieaktywny
21 marca 2012r. o 9:28
z tego co wiem to teraz tam jest jedno miejsce dla inwalidy. Znak drogowy zostal zmieniony z "3X" na "X" czyli że pozostało jedno miejsce z "krzyżykiem" (wcześniej 3) ale nie zamalowali pozostałych dwóch:)

Dopisane 21.03.2012r. o godz. 09:28:

ps. a za postawienie kontenera ktos powinien dostac "nagrode..." za "inteligencje...." :)
~ niezalogowany
21 marca 2012r. o 13:36
mocnyful napisał(a): ps. a za postawienie kontenera ktos powinien dostac "nagrode..." za "inteligencje...." :)

Bo grupy inwalidzkiej za głupotę to raczej nie dostanie.
840
#Kazio nieaktywny
21 marca 2012r. o 18:53
arttie napisał(a):
[img=1332316270_d1mhkdc.jpg]

o ktoś zaparkował swój kontener na gruz na miejscu dla inwalidy a naklejki na kontenerze, że inwalida, niema :(
3145
#hemi nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:12
osoba stawiająca kontener to inwalida umysłowy więc postawił swój "pojazd" w odpowiednim miejscu :D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
21 marca 2012r. o 20:26
Kontener jest z MZGK
2924
#Anonim2924 nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:29
Jestem za wlepieniem kierowcy kontenera solidnego mandatu ! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.