WujekDobrraRada napisał(a): Jestem za wlepieniem kierowcy kontenera solidnego mandatu ! :D
TaZo napisał(a):~Arek napisał(a): [img=1330706710_8sy0v61.jpg]
Oj,ten /ta kierowca teraz wpadł:(...
Jesteście żałośni,przejście jest i jak pisze"ggg" -jest miejsce ,aby spokojnie przejśc chodnikiem,a ogólnie-czy nikt z Was nie złamał prawa :>
Kierowcy od 7 boleści :D ...(dzięki temu-sami sobie "dołek " wykopiecie)...
Uważajcie na paparazzi :D
Dopisane 02.03.2012r. o godz. 23:42:paulus23 napisał(a): [img=1329662082_xxmma7z.jpg]
o,tu nr.rej.zmazane :| bez komentarza.
Ale,jw.,beszczelnośc ludzka-jak kierowca kierowcę podp...a.,i publicznie wkleja fotki bez zgody właściciela.Tzw.ochrona danych osobowych,a od tego jest policja,więc jak Wam coś przeszkadza-997 służy pomocą.
hemi napisał(a):~Obserwator napisał(a): Ja w takich przypadkach łamię, inaczej myślącym, wycieraczki i nie spotkałem się z przypadkiem, żeby to samo auto ponownie źle parkowało w tym samym miejscu.
a nie lepiej zadzwonić i "uprzejmie donoszę"? Ktoś kto zastawai chodnik łamie prawo,ale ty niszcząc komuś mienie wcale lepszy nie jestes :>
hemi napisał(a): dziwi mnie to,że jeśli policjanci są wolni 9tzn nie wykonuja jakiejś tam czynności) to dlaczego nie reaguja na takie telefony-przecież mają pod nos podstawionego delikwenta co to im statystyki poprawi :]
Inna kwestia,że ja sam nie dzwonie,bo wiadomo,że zanim by przyjechali to osoby dawno juz na miejscu nie będzie :P
Raz tylko dzwoniłem jak musiałem jechac o pracy ,a jakaś pani mnie zastawiła..