Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:30
WujekDobrraRada napisał(a): Jestem za wlepieniem kierowcy kontenera solidnego mandatu ! :D

albo blokadę na...hmm :| :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8479
#Agnes79 nieaktywny
21 marca 2012r. o 21:03
TaZo napisał(a):
~Arek napisał(a): [img=1330706710_8sy0v61.jpg]

Oj,ten /ta kierowca teraz wpadł:(...
Jesteście żałośni,przejście jest i jak pisze"ggg" -jest miejsce ,aby spokojnie przejśc chodnikiem,a ogólnie-czy nikt z Was nie złamał prawa :>
Kierowcy od 7 boleści :D ...(dzięki temu-sami sobie "dołek " wykopiecie)...
Uważajcie na paparazzi :D
Dopisane 02.03.2012r. o godz. 23:42:
paulus23 napisał(a): [img=1329662082_xxmma7z.jpg]

o,tu nr.rej.zmazane :| bez komentarza.
Ale,jw.,beszczelnośc ludzka-jak kierowca kierowcę podp...a.,i publicznie wkleja fotki bez zgody właściciela.Tzw.ochrona danych osobowych,a od tego jest policja,więc jak Wam coś przeszkadza-997 służy pomocą.

jaka ochrona danych osobowych..przecież to tylko numery rejestracyjne,więc nie ma to nic wspólnego z ochroną danych osobowych...a tak na boku to powinno się pisać imię i naziwsko dla tak świetnie parkujących kierowców.
3145
#hemi nieaktywny
21 marca 2012r. o 21:14
tak dla rozluźnienia atmosfery:D:D:D[img=1332360841_0rybumq.jpg]

~xxx niezalogowany
21 marca 2012r. o 21:42
Polamac szczeke,nogi przeciesz to dzicz ci kierowcy.
~ niezalogowany
22 marca 2012r. o 12:54
hemi napisał(a):
~Obserwator napisał(a): Ja w takich przypadkach łamię, inaczej myślącym, wycieraczki i nie spotkałem się z przypadkiem, żeby to samo auto ponownie źle parkowało w tym samym miejscu.

a nie lepiej zadzwonić i "uprzejmie donoszę"? Ktoś kto zastawai chodnik łamie prawo,ale ty niszcząc komuś mienie wcale lepszy nie jestes :>

Donosiłam kiedyś na tkich co tak parkują i efekt był taki,że 45minut czekałam na policje,która nie raczyła się zjawić a pan kierowca sobie po prostu odjechał.To było kilka lat temu i nawet fotki telefonem nie było mozliwości zrobić,a później sie dowiedziałam,że ten koleś to syn jakiegoś byłego policjanta
3145
#hemi nieaktywny
22 marca 2012r. o 14:13
dziwi mnie to,że jeśli policjanci są wolni 9tzn nie wykonuja jakiejś tam czynności) to dlaczego nie reaguja na takie telefony-przecież mają pod nos podstawionego delikwenta co to im statystyki poprawi :]

Inna kwestia,że ja sam nie dzwonie,bo wiadomo,że zanim by przyjechali to osoby dawno juz na miejscu nie będzie :P
Raz tylko dzwoniłem jak musiałem jechac o pracy ,a jakaś pani mnie zastawiła..

~ niezalogowany
23 marca 2012r. o 6:15
hemi napisał(a): dziwi mnie to,że jeśli policjanci są wolni 9tzn nie wykonuja jakiejś tam czynności) to dlaczego nie reaguja na takie telefony-przecież mają pod nos podstawionego delikwenta co to im statystyki poprawi :]

Inna kwestia,że ja sam nie dzwonie,bo wiadomo,że zanim by przyjechali to osoby dawno juz na miejscu nie będzie :P
Raz tylko dzwoniłem jak musiałem jechac o pracy ,a jakaś pani mnie zastawiła..

A ja się wpieniłam,bo nie dość,że bałwan zastawił przejście dla pieszych to w momencie gdy ja z wózkiem podchodziłam do tego przejścia.... :> ciekawe jakby się tlumaczył jakby w nas wjechał?że co?że miejsc parkingowych mało?czy że nic mu nie zrobią bo tatuś był policjantem?troszkę wobraźni kierowcy!!
2497
#toudi140 nieaktywny
23 marca 2012r. o 9:42
hemiczny skąd wytrazsnąłes takie pisemko
:) uśmiałam się do łez

niech to piorun trzaśnie ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.