Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

8442
#pim nieaktywny
5 lutego 2012r. o 22:40
dość tych chorych dyskusji zjadliwych zazdrośników :) Tutaj sie pomaga, a nie kopie :) pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
6 lutego 2012r. o 19:42
~Agnes napisał(a): Tak mieszka rodzina 5 osobowa w jednym bloku w bolesławcu przy ul. Piaskowej. Mają troje malutkich dzieci, i żyją w potężnym grzybie,walące się sufity, okna pooklejane gąbką ,woda zamarznięta, jest tak zimno że muszą w ubraniach spać a dzieci w kurtkach! Miasto ich ciągle zbywa, bo niby nie maja mieszkań! Za tą ruderę płacą jeszcze ponad 300 zł!
Ojciec dzieci jest jedynym który utrzymuje rodzinę a zarabia zaledwie 1000 zł,mają tragiczną sytuację mieszkaniową,i nie tylko !ale kogo to obchodzi ! Oni są bezradni , ciągle chodzą do prezydenta, i mieszkaniówki i ich zbywają, i strasza że jak dostaną to tylko kawalerke! Czy to nie jest śmieszne!? Panie prezydencie czy tak dba pan o swoich podatników!? Trochę serca,tam są malutkie dzieci!!! Czekacie aż coś się stanie, aż którejś nocy zawali im się sufit na głowę,albo zaczadzą sie!!!?? Oto panu chodzi??!! Serce mi się kraja za każdym razem kiedy do nich idę! Może ktoś inny tym się zainteresuje,może są ludzie z dobrym sercem i pomogą tej rodzinie, ja mogę tylko tyle pomóc ,żeby opisać krótko ich sytuację i wstawić kilka zdjęć! Więcej zdjeć na e-mail moge przesłać.

GG 2563898
5969
#julietta nieaktywny
6 lutego 2012r. o 21:35
jak mozna skontaktowac sie z Agnes? gdzie jest oryginalny post? w jakim temacie?
8384
#ko nieaktywny
6 lutego 2012r. o 21:57
Witajcie Kochani.
Pisze do Was , bo przez przypadek poznałam pewnego chłopaka który potrzebuje pomocy.
Chłopak ten ma córeczkę , która ma zespół downa. Piękna dziewczynka ma dwa latka i jest jak żywe srebro.
Nie znam dokładnie całej historii, ale z rozmowy z nim dowiedziałam się ,że potrzebuje pomocy .
Córcia jego obecnie jest w szpitalu, bo ma zapalenie płuc.
Konkretnie to z jego wypowiedzi wynikało ,że jak wyjdzie z małą ze szpitala to nie ma gdzie sie podziać. Dobrze by było że by jak ktoś ma jakieś ciuszki na dziewczynkę dwuletnią , bo mała nawet nie ma w szpitalu piżamki i śpi w rajtuzkach.....Może ktoś ma jakieś zabawki do oddania po swoich pociechach...
Zapytacie pewnie o matkę dziecka , tak naprawde to nic o niej nie wiem , wiem tylko że jak dziewczynka sie urodziła to rodzice tego chłopaka sie od niego odwrócili. Najbardziej to on potrzebuje dachu nad głową, ale to bedziemy starali sie załatwić w inny sposób.

Jeżeli ktoś bedzie chciał pomóc chłopakowi w obojętnie jaki sposób, piszcie .....Z góry dziękuję i pozdrawiam

~GośkaM niezalogowany
6 lutego 2012r. o 22:04
julietta napisał(a): jak mozna skontaktowac sie z Agnes? gdzie jest oryginalny post? w jakim temacie?

Tutaj :)

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=159710

A tu został tez wklejony ponieważ będzie bardziej widoczny :)
5969
#julietta nieaktywny
6 lutego 2012r. o 22:06
dzieki Goska:) mam nadziee, ze da sie cos zrobic

Dopisane 06.02.2012r. o godz. 22:05:

dzieki Goska:) mam nadziee, ze da sie cos zrobic

Dopisane 06.02.2012r. o godz. 22:06:

dwa razy kliknelam...
ko masz wiadomosc prywatna
~GośkaM niezalogowany
6 lutego 2012r. o 22:13
Do ko .. jeśli jest tak źle, że dziecko nie ma ubranek, to mamy do oddania ubranka, ale z chłopca , myślę że w tej sytuacji to chyba nie będzie robiło zbyt wielkiej różnicy ? :)
Tylko bardzo proszę o rozmiar :)

Nie ma za co Julietto ;)
Mam nadzieję, że ludzie to przeczytają i zobaczymy odzew :)
bo mała garstka jest w stanie pomóc tylko jednej lub dwóm osobą, proszę o wsparcie innych ..liczymy na Was :*
~GoskaM niezalogowany
6 lutego 2012r. o 22:15
W dalszym ciągu bardzo proszę o ubranka dla dzieci Ani , chłopców wieku 6-7lat , 9 i noworodka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.