~Agnes napisał(a): Tak mieszka rodzina 5 osobowa w jednym bloku w bolesławcu przy ul. Piaskowej. Mają troje malutkich dzieci, i żyją w potężnym grzybie,walące się sufity, okna pooklejane gąbką ,woda zamarznięta, jest tak zimno że muszą w ubraniach spać a dzieci w kurtkach! Miasto ich ciągle zbywa, bo niby nie maja mieszkań! Za tą ruderę płacą jeszcze ponad 300 zł!
Ojciec dzieci jest jedynym który utrzymuje rodzinę a zarabia zaledwie 1000 zł,mają tragiczną sytuację mieszkaniową,i nie tylko !ale kogo to obchodzi ! Oni są bezradni , ciągle chodzą do prezydenta, i mieszkaniówki i ich zbywają, i strasza że jak dostaną to tylko kawalerke! Czy to nie jest śmieszne!? Panie prezydencie czy tak dba pan o swoich podatników!? Trochę serca,tam są malutkie dzieci!!! Czekacie aż coś się stanie, aż którejś nocy zawali im się sufit na głowę,albo zaczadzą sie!!!?? Oto panu chodzi??!! Serce mi się kraja za każdym razem kiedy do nich idę! Może ktoś inny tym się zainteresuje,może są ludzie z dobrym sercem i pomogą tej rodzinie, ja mogę tylko tyle pomóc ,żeby opisać krótko ich sytuację i wstawić kilka zdjęć! Więcej zdjeć na e-mail moge przesłać.
julietta napisał(a): jak mozna skontaktowac sie z Agnes? gdzie jest oryginalny post? w jakim temacie?