Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

8403
#bum nieaktywny
8 października 2012r. o 23:06
ko dziękuje rożek mi nie ptrzebny moge tobie jeden oddać bo mam dwa tylko jednym małego przykrywam to tobie moge oddać mam też poduszke rogal do karmienia niemowlaka też moge oddać ale przybornik i ochraniacz do łóżeczka moge przyjąć
:)

Dopisane 08.10.2012r. o godz. 23:06:

pim będe bardzo wdzięczna jeśli coś będziesz miała i tak bardzo tobie dziękuje za rzeczy dla niemowlaka pozdrawiam serdecznie ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
11 października 2012r. o 3:49
Witam
Potrzebuję wszystko dla niemowlaka....Tzn. ciuszki , wózek prawdopodobnie będzie chłopak..leżaczek, pościel do łóżeczka ....
Właśnie udało mi sie zorganizować wanienkę.

Jak ktoś ma coś na zbyciu , lub wie kto może coś oddać , pisać na prv...

Pozdrawiam wszystkie osoby pomagające
~Ania niezalogowany
11 października 2012r. o 8:25
Witam mój nr tel 667067721
8403
#bum nieaktywny
12 października 2012r. o 8:42
poszukuje skrzynki komputerowej albo karte graficzną dla dzieci do kompa pozdrawiam moj nr 757133981 iż nie zawsze mam dostęp do komputera bo wysiada
8403
#bum nieaktywny
12 października 2012r. o 18:18
bum napisał(a): poszukuje skrzynki komputerowej albo karte graficzną dla dzieci do kompa pozdrawiam moj nr 757133981 iż nie zawsze mam dostęp do komputera bo wysiada

pomyłka tel757133681
8384
#ko nieaktywny
12 października 2012r. o 20:16
Witam
Potrzebuję wszystko dla niemowlaka....Tzn. ciuszki , wózek prawdopodobnie będzie chłopak..leżaczek, pościel do łóżeczka ....
Właśnie udało mi sie zorganizować wanienkę.

Jak ktoś ma coś na zbyciu , lub wie kto może coś oddać , pisać na prv...

8403
#bum nieaktywny
19 października 2012r. o 9:13
oddam wanienkę oraz nosidełko do noszenia niemowlaczka na brzuchu ;)

Dopisane 19.10.2012r. o godz. 09:13:

bum napisał(a): oddam wanienkę oraz nosidełko do noszenia niemowlaczka na brzuchu ;)
:)
7612
bax
20 października 2012r. o 22:16
Pilnie potrzebuję algi morskie.Czy jest jeszcze ktoś,kto "hoduje kryształki"?
W zamian posiadam sadzonki żyworódki pierzaste :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza