Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~odp. dot. alg niezalogowany
21 października 2012r. o 1:48
dostęp do alg, ale w takiej tylko formie jako
Orientana - Maska-krem z alg filipińskich

A do czego Ci to potrzebne? pytam, bo nie wiem, czy w takiej formie się w ogole nada.. http://www.zdrowekosmetyki.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2_22_120&products_id=2119

Pełen skład produktu:
EKSTRAKT Z ALG FILIPIŃSKICH – leczy stany zapalne skóry, wyrównuje PH, usuwa toksyny, NATURALNA POLIDEKSTROZA Z OWSA – stymuluje proces odnowy kolagenu, EKSTRAKT Z OWSA - wygładza zmarszczki, NATURALNA WITAMINA C - wzbogaca skórę w przeciwutleniacze i uszczelnia skórę, WODA DEMINERALIZOWANA, GLICERYNA ROŚLINNA, ALLANTOINA.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
21 października 2012r. o 7:52
Witam
Potrzebuję wszystko dla niemowlaka....Tzn. ciuszki , wózek prawdopodobnie będzie chłopak..leżaczek, pościel do łóżeczka ....
Właśnie udało mi sie zorganizować wanienkę.

Jak ktoś ma coś na zbyciu , lub wie kto może coś oddać , pisać na prv..
8403
#bum nieaktywny
19 listopada 2012r. o 18:09
ko napisał(a): Witam
Potrzebuję wszystko dla niemowlaka....Tzn. ciuszki , wózek prawdopodobnie będzie chłopak..leżaczek, pościel do łóżeczka ....
Właśnie udało mi sie zorganizować wanienkę.

Jak ktoś ma coś na zbyciu , lub wie kto może coś oddać , pisać na prv..

ko odezwij się do mnie ;)

Dopisane 19.11.2012r. o godz. 18:09:

ODDAM WANIENKE DLA NIEMOWLACZKA KOLOR ZIELONY ;)
8384
#ko nieaktywny
20 listopada 2012r. o 4:50
bum napisał(a): ko odezwij się do mnie ;)

Bum pisz na gg, po poludniu sie odezwe...

Zmoderowano 27.11.2012 godz.19:15 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~bolecnautka niezalogowany
20 listopada 2012r. o 12:30
pilnie przyjmę jakieś łóżko jednoosobowe, sofe lub wersalkę oraz jak ktoś ma w domu zbędne gazety czasopisma to równierz 726267255
8403
#bum nieaktywny
27 listopada 2012r. o 16:33
oddam pare rzeczy po swoich chłopcach nie są to nowosci ale może komuś jeszcze posłużą :)
~ja niezalogowany
27 listopada 2012r. o 23:13
Witam. Pilnie potrzebuję leku Aldara. Może ma ktoś odstąpic dla mnie i mojego synka. Mam zagrożoną ciążę i muszę się pozbyc kłykciny. Bardzo go potrzebujemy. Jestem osobą biedną i nie stać mnie na ten lek zwłaszcza że wydaję na leki 400zł mesięcznie. Proszę o pomoc i kontakt jeżeli ktoś by miał do oddania. Dam za to czekoladę i moją dozgonną wdzięczność. proszę o kontakt na [email protected]
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 9:11
bum napisał(a): witam oddam wanienke dla niemowlaka oraz nosidełko do 14kg mam też nosidełko na brzuch
przyjmę ciuszki dla 5 miesięczne dzidziusia oraz zabawki aha mam do oddania ubrania po swoich starszych synach nie są to jakieś nowości ale komuś mogą się przydać :)
:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.