~ napisał(a):~ napisał(a):w pocie czoła laske robisz mu pod stolikiem wiem to pochłania mnostwo unergi dać chlopu podwyzke!!!!~ napisał(a): A mi on nie przeszkadza bo tępi nierobów[/Nie człowiek który zapi....ala w pocie czoła i nie ględzi że mu żle ,bo jak Ci tak żle to po jaki h.. tu siedzisz imącisz
No to koordynator się odezwal
~ napisał(a):~ napisał(a):w pocie czoła laske robisz mu pod stolikiem wiem to pochłania mnostwo unergi dać chlopu podwyzke!!!!~ napisał(a): A mi on nie przeszkadza bo tępi nierobów[/Nie człowiek który zapi....ala w pocie czoła i nie ględzi że mu żle ,bo jak Ci tak żle to po jaki h.. tu siedzisz imącisz
~ napisał(a):~ napisał(a):Ale z ciebie zboczony baran sam po sobie sądzisz ty robisz leske facetowi bo ja wole garnki dla żony umyć~ napisał(a):w pocie czoła laske robisz mu pod stolikiem wiem to pochłania mnostwo unergi dać chlopu podwyzke!!!!~ napisał(a): A mi on nie przeszkadza bo tępi nierobów[/Nie człowiek który zapi....ala w pocie czoła i nie ględzi że mu żle ,bo jak Ci tak żle to po jaki h.. tu siedzisz imącisz