~menagero napisał(a): Mam pytanie kiedy nowy boski przystojny dyrektor wyciągnie patola z dupy??? a może on chodzi z wibratorem w tyłku(zboczeniec jeden) :D :D
~gaal. napisał(a): Rodzice walczyli za wolne soboty , a co wy robicie teraz ?
No chyba że praca w miejscu gdzie mogą odpoczywać od domu i żon a wierzcie mi takie miejsca TAM są .
Tak więc do pracy ... na autko , na kieckę i dla własnego ego . Potrzeby przerastają POTRZEBY .
Bogu dzięki , że zdrowie dopisuje iiiiiii róbmy swoje ......... ale wszystko do czasu .
~wróżbita Maciej napisał(a): zarobki-D.K-11.000 Menago 5000 lider 3500+J.A-15000 A TY ile zarabiasz z nadgodzinami i z sobotami??? oni w wekendy mają wolne dla rodzin dzieci znajomych itd ty nie!!! masz zapierdal... bo nas Turcy przejmą teksty D.K HAHAH :D :D :D
~ napisał(a):-to zle myślałeś parobku :D~wróżbita Maciej napisał(a): zarobki-D.K-11.000 Menago 5000 lider 3500+J.A-15000 A TY ile zarabiasz z nadgodzinami i z sobotami??? oni w wekendy mają wolne dla rodzin dzieci znajomych itd ty nie!!! masz zapierdal... bo nas Turcy przejmą teksty D.K HAHAH :D :D :D
Myślałem, że dyrektor zarabia 20000 a nie tylko 15000
~luki napisał(a):~ napisał(a):-to zle myślałeś parobku :D~wróżbita Maciej napisał(a): zarobki-D.K-11.000 Menago 5000 lider 3500+J.A-15000 A TY ile zarabiasz z nadgodzinami i z sobotami??? oni w wekendy mają wolne dla rodzin dzieci znajomych itd ty nie!!! masz zapierdal... bo nas Turcy przejmą teksty D.K HAHAH :D :D :D
Myślałem, że dyrektor zarabia 20000 a nie tylko 15000