Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

~ktosik niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 21:09
~kaziu xxx napisał(a): a ja tak dodam od siebie stanowczo odradzam szkołę "eska" podejście do kursantów beznadziejne jeśli nie jesteś mistrzem kierownicy zapomnij o zdaniu.

A guzik prawda.Mają bardzo dobre podejście do kursantów. Duzo ćwiczy sie na placu no i na Legnice tez się często jeżdzi.I nie trzeba prosić jak w innych szkołach o wyjazd na Legnice. :> :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kursantka niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 22:46
Również polecam auto szkołę już tylko od października do teraz trzech moich znajomych zdało za pierwszym razem!!!Ja sama zdawałam w październiku i również zdałam za pierwszym:)
~dd niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 22:55
Pan Sławek z auto szkoly jest zarabisty :*
~kasia niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 23:22
polecam auto szkołe! prawie wszyscy zdaja za pierwszym razem, jest super.
7213
#trol nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 0:58
W PLUSie zdasz za pierwszym. Z czystym sercem ci ich polecam
~henry niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 8:56
~kasia napisał(a): polecam auto szkołe! prawie wszyscy zdaja za pierwszym razem, jest super.
chyba żartujesz własnie widać ze auto szkoła ma bardzo słabą zdawalnosc! http://www2.word-legnica.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=91
2347
#nero nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 10:19
Eska jest ok,ajak myślicie że szkola zda za was egzaminy to powodzenia wam życze,kto za ktorym razem zda egzamin zależy tylko od was jak sie do tego przygotowaliscie,a że tępota prześladuje wiele osób i nie zdajecie za 1 czy 2 razem to do kogo pretensje ?? ??
~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 11:35
~henry napisał(a):
~kasia napisał(a): polecam auto szkołe! prawie wszyscy zdaja za pierwszym razem, jest super.
chyba żartujesz własnie widać ze auto szkoła ma bardzo słabą zdawalnosc! http://www2.word-legnica.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=91

jak ty interpretujesz te statystyki? jeżeli WORD ma 30%? a autoszkoła na Bankowej 37%? to ma być słaba zdawalność?
37% to chyba najwięcej w Bolesławcu! i to jest pierwsze półrocze... ja zdawałem w listopadzie, drugie półrocze dopiero pokaże ostatnie realia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza