Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

~kasiek niezalogowany
30 sierpnia 2011r. o 9:13
Polecam PLUS-a :)... mili instruktorzy ...spokojna atmosfera .... zdałam za pierwszym :D..a kurs trwał dwa miesiące :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
946
#ufciak nieaktywny
30 sierpnia 2011r. o 12:46
Z pewnością polecam PLUS'a :)
~ niezalogowany
30 sierpnia 2011r. o 13:41
~ napisał(a):
nicolette napisał(a): właśnie nie prawda że kazdy pisze dobrze o swojej szkole....ja uczyłam się na bankowej...wiecie co tam to były cyry ale z instruktorami..może nie cała szkoła była zła..mieli pewnie dobre zamiary ale pierwszy instruktor jakiego sobie wybrałam to porażka.(długi temat)był jeszcze jeden taki...na szczęście zmieniłam go na innego bo inaczej chyba nigdy bym nie zdała...

A ja własnie miałem zamiar tam robić ale z tego co tu przczytałem to zmieniam zdanie Pozdrawiam!!

ja również nie polecam tej szkoły.. totalna porażka z tymi instruktorami, a przynajmniej z moim.. zawsze sie spóźniał, najlepiej to każdą jazdę skończyłby 10minut wcześniej, żeby pojechać do legnicy trzeba było się naprosić bo jemu nigdy nie pasowało:/
moge za to polecić duet..
~ niezalogowany
30 sierpnia 2011r. o 14:11
Asiekk napisał(a):
~ napisał(a): U Zenka którego instruktora polecacie ??

Z całą pewnością Kamila :)

Również polecam Kamila, choć na ogół jezdziłem w innym instruktorem
3046
#sentinel nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 22:03
andzia17 napisał(a): Mam zamiar zapisać się się na prawko i nie wiem gdzie najlepiej? dlatego szukam info na ten temat, która z firm jest lepsza, "przyjaźniejsza"? Czekam na odp :)

Tu jest temat w tej sprawie.

GG 2563898
~Kruszynka niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 0:01
Polecam auto szkołę na bankowej. Miałam super instruktora dużo Mnie nauczył, ponieważ jak się zapisałam na kurs wcale wcześniej nie umiałam jeżdzić samochodem. Pamiętam też jak miałam problemy ze zrozumieniem tego dużego ronda na Piekarach:) ale żeby nie było już wiem jak się po nim jeździ. Jazdę do Legnicy miałam 3 razy:) Zdałam za pierwszym razem. Polecam instruktora pana S.
3985
#aga2808 nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 9:27
ja też polecam AUTO SZKOŁĘ (zdałam za pierwszym razem) !!

Agutka
~Paula niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 11:21
Ja również polecam Auto Szkołe:)Zdałam za pierwszym!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza