Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

3046
#sentinel nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 13:29
andzia17 napisał(a): przepraszam, że drugi raz zakładam podoby temat ale tamten zostal zamknięty.
Zauważyłam, większość szkół ma dobre opinie, dlatego zdecydowalam się na auto-szkołę, tylko teraz nie wiem jakiego instruktora wybrać i czy w ogóle ja sama wybieram czy oni mi kogoś przydzielają? Czekam na info :)

Zamknięty, bo temat w tej sprawie już jest od dawna.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 13:30
Autoszkoła na BAnkowej najlepsza! zadbają o wszystko i uczą, aby zdać... też zdałem za pierwszym razem!!!
4043
#andzia17 nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 14:48
A jak z instruktorami w autoszkole?
~ niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 15:22
andzia17 napisał(a): A jak z instruktorami w autoszkole?

bardzo dobrze uczą, ja akurat uczyłem się u PAna Sławka, i jak wczesniej wspominałem zdałem za pierwszym razem! a teoria też uczona, tak aby poznać przepisy, nie na pamięć, można spokojnie wiele pytań zadawać podczas wykładów.
~kaziu xxx niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 15:36
a ja tak dodam od siebie stanowczo odradzam szkołę "eska" podejście do kursantów beznadziejne jeśli nie jesteś mistrzem kierownicy zapomnij o zdaniu.
3145
#hemi nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 15:46
ja uczyłem sie w pLusie,bardzo sobie chwalę,świetnie przygotowują do zdania egzaminu jak i uczą jazdy (co nie zawszema miejsce).
Świetnie mi sie jeździło z Piotrem P.wtedy jeszcze sam jeździł ,mieli jedno autko,teraz widzę trzy więc oczywiście nie wypowiem sie co do dwóch pozostałych instruktorów.

Ale skoro jest zapotrzebowanie na nowe auta ,nowych instruktorów to chyba są polecani innym,czyli,że trzymają poziom:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Paula niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 19:46
Jako instruktora w Auto Szkole na bankowej polecam pana Sławka D. Bardzo dobrze Cię przygotuje do egzaminu:) Ja zdałam za pierwszym!!!!
~monius niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 20:53
ja polecam z autoszkoły Andrzeja S,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza