No! filozof po chuyu, ale ty chyba jesteś jakimś adminem tej stronki co kolego?, tak wnioskuje po twoich postach, wiesz wydaje mi się że niemasz wogóle nic wspólnego z pracą w tbai i nie wypowiadaj się na ten temat lepiej. Bo takich asików jak ty to na pęczki jest, a teksty kopiować każdy tu potrafi!
Hu...wiecie jest tam zapier,,,w TBai a ty mieszczuchu sie nie wypowiadaj na temat kolegi bo zes pewnie gów,,wiesz na temat pracy,po twoim pisaniu wynika ze jestes jakims wykształciuchem ktory skonczyl szkole bo mamusia kazala i nie ma pracy,zal do boga miej,trzeba bylo sie konkretnie jakiegos zawodu nauczyc i bys prace znalazł,studia jak masz to wyp..do wroclawia lub warszawy,a nie szukaj pracy na strefie w Wykrotach!!
Ja pracuje na sterfie ładnych pare lat, a jade typa co pisze głupoty(admina tej strony, nawet niku nie chce jakiegos podać, ale ip kompa mu się niestety nie zmienia heh) a pewnie na strefie nawet nie był, a napewno nie pracował, a wykształcony jestem i zawdzięczam to tylko sobie.Pracować niestety trzeba wszędzie i to niezaleznie od wykształcenia kolego
No tak a pani przychodzi do pracy pracować czy nażekać, to po co wogóle iśc do pracy do Tbai i się męczyć, no po co?, a mysli pani że w Baderze w bolesławcu w drukarni BDn czy w ziołopexsie teraz jutrzence czy lovinku ludzie mają lepiej, to prosze spróbować, a nie nażekać!