Wez buraku idz lepiej sie przespij, bo chyba nie wiesz nic o zasadach zycia w spoleczenstwie.Jak dojrzejesz i zmadrzejesz to wtedy odpisz.(Szacunek należy się kazdemu nawet zwierzetom.!)
Czyli wg Ciebie gdzie indziej mogą mieć lepiej, a my tutaj mamy się dawać, za przeproszeniem, rypać w pupę bez masła i łykać wszystko co góra powie i karze.
To właśnie dlatego że można mieć lepiej jest o co się wykłócać, co nie? I nie patrzmy na państwo, tylko sami coś zróbmy.
No to pewnie jestes wegetarianką buhahhaha, a po buraczanym sposobie wymowy to wnioskuje że tak, Tępa sztuko!!!, i dalej płacz nad panią P. i niech ci sie po noch śni uuuuuuuuuuuuu...!!!
Analfabeto jeden,jakie studia Ty skończyłeś?Wyszło szydło z worka.Sprzedałeś się tak tanio.Ale dla Ciebie nie pieniądze są ważne,ale to,że ktoś Ci powie jaki zarąbisty z Ciebie pracownik bo tańczysz tak jak Ci zagrają, frajerze.A Ty sprzedasz wszystkich byle by po główce pogłaskali.Biedaku,jak będziesz miał za grosz rozumu to się opamiętasz.Trochę godności człowieku.
Słuchaj wsioku, sprzedajesz to się ty na Strzelnie heheh, a jak nie podoba ci sie praca w Polsce to zbieraj puszki ogrze, na polu u szkopa, a jak jesteś urodzonym przywódca to zaczynaj, zobaczymy jak daleko zajedziesz chyba do klopa ośle, czaisz ćwoku jeden!!!, na na swoją prace nie nażekam robie co do mnie należy i tyle, a ty kim jesteś flecie że niestać cię na lepszą robotę tylko marniejesz talencie w biednym TBAIU i dalej dajesz soba pomiatać kmiocie!
Nie rozumię zupełnie takich ludzi jak ty jesteś zwykłym szarakiem bez ambicji, pracować w miejścu którym poniżają, chyba mama cię za ronczkę tam zaprowadziła, ty leszczu niewiesz co to praca chyba!!!
A Ja hym.. Ja jestem rekinem i pożeram takie foki jak ty czaisz koleś!!!