Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~m niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 19:19
To chyba dobrze ze tak szybko ja wydali? Nie ktorzy nie wytrzymaliby dwa tygodnie na psa. A tak przynajmniej pies od razu znalazl dom i nie meczyl sie w tej przechowywalni. Prawda ana ze tak jest lepiej?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:( niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 19:22
Ana, widziałam psa rasy jamnik dwa razy na Jeleniogórskiej przywiązanego do ławki i po 5 godzinach też widziałam, może ktoś zrobił to specjalnie.Ja nie miałam na to czasu bo mam chorego ojca :(
~m niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 19:22
a w ogóle to jestem w szoku ze nie którzy się tak starają o rozgłoszenie adopcji dla naszych psów. wszędzie są ogłoszenia Aiszy. Szacunek dla tej osoby. mam nadzieje ze dzięki temu znajdzie szybko właściciela
~ana niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 19:31
Nie ,n ie lepiej , gdyż właściciele zgłaszają się po psa nieraz po dłuższym czasie ., dlatego w KAŻDYM schronisku jest , a przynajmniej powinna być 2 tyg kwarantanna. Na dodatek własciciele nie wiedzą nic o przechowalni i czasem nie mają pojęcia ,gdzie szukac psa.
Niektórych tez nie od razu stać na wykupienie psa .
Ma nadzieję ,że odebrał go wlaściciel .
~ana niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 19:37
Staram się robić tyle ogloszenń, ile dam rady . Ale Aiszuni nikt nie chce wypatrzyć , an i Brunusia , ani Kajtka .................. :| ;(
Muszę papierowych porobić ,ale nie wychodzą jeszcze za dobrze :> :/ .
~ana niezalogowany
11 sierpnia 2011r. o 20:23
Do trolla -masz pecha - byłam na JEL . dziś .-szukałam jeszcze tego yorczka ;( - nie znalazłam - moze ktoś się nim zaopiekował. .....
2820
#k1p nieaktywny
11 sierpnia 2011r. o 20:35
Czy po przygarnięciu psa jesteście w stanie zapewnić fachową pomoc psychologiczną nowym właścicielom?? Pomijając szczeniaki, bo te nie posiadają wyrobionych nawyków i właściwie można nauczyć je wszystkiego.
Gorzej sprawa się ma z dorosłymi psami, które - tak jak ludzie - mają pewne przyzwyczajenia, od których trudno je odzwyczaić... Dotyczy to jakiegoś odsetka psów, ale takie również się zdarzają...
Oddać psa "w dobre ręce" to jedno. Później trzeba też otoczyć opieką rodzinę, która go przygarneła...
Czy zajmujecie się również tym, czy zapominacie??
7432
#Toska123 nieaktywny
11 sierpnia 2011r. o 20:36
Jakby co mogę porozwieszać ulotki czy tam plakaty ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.