Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
7 listopada 2011r. o 16:18
~kobayashi napisał(a):
~hodowca napisał(a):
na filmiku ktoś idzie wzdłuż boksów, a tylko ten wasz łagodny baranek piekli sie jak opętany.
po drugie moje psy są również w kojcach i można iść nie próbują się wydostać, aby cię zagryźć.
ten pies jest nierzównoważony....

Sam jesteś niezrównoważony :) tak się to słowo pisze hodowco :D
Puść sobie filmik, ale z dźwiękiem, to może wtedy usłyszysz, że tam szczeka bardzo wiele psów, a nie tylko jeden. Do większości psów na łańcuchu, czy też będących w kojcu, jak ktoś podchodzi, to szczekają i skaczą :>
Wzrok też masz kiepski, bo mimo nie najlepszej jakości filmiku, widać, że pies skacze i szczeka, a nie rzuca się na siatkę i na tego, który to filmuje.
Patrząc na cień osoby filmującej, można dostrzec, że oprócz wyciągniętej ręki z telefonem (najprawdopodobniej) jest jeszcze trzymany inny przedmiot :>

tak sobie tłumacz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3933
#claryssa nieaktywny
7 listopada 2011r. o 19:45
~ napisał(a):
~claryssa napisał(a): Ja nie widzę ,żeby ten pies był jakoś szczególnie agresywny .To ,że szczeka i skacze ,to raczej normalne u prawie każdego psa .Ja biorąc,czy kupując psa chciałabym, aby on szczekał na obcych.
Pies w boksie nie ma za wiele miejsca więc skacze....Ciężko ,żeby usiadł i...szczekał :>

ty nie graj głupiej bo tylko ten jeden pies skacze i się piekli.
nikt go nie drażni.

Nie gram głupiej tylko patrzę obiektywnie.Nigdy tego psa nie widziałam .A patrząc na filmik nie widzę nic niepokojącego.
Sama mam sukę bernardynkę ,która w kojcu szczeka i skacze.Każdy patrzy i myśli groźny pies :/ .Wypuszczona z kojca potulna jak baranek.Wcześniej miałam shar peia i robiła to samo.

Nie zauważyłam jakiejś specjalnej agresji u tego psa .

Dopisane 07.11.2011r. o godz. 19:45:

I jeszcze jedno ,na pewno nie chciałabym psa ,który siedzi ze spuszczoną głową i nie szczeka jak przechodzi obcy człowiek :|
~tomasz z ZP niezalogowany
7 listopada 2011r. o 20:23
claryssa może go wyadoptujesz jak uważasz, że ten pies jest normalny.
czy wy fanatyczki myślicie, że ktoś jest głupi i uwierzy wam w to, że ten pies jest potulny, a filmik nakręcił ktoś kto drażni tego psa? widać na filmiku, że postać się nie rusza, za to pies na pewno chce ugryźć.
5718
#dorciabol nieaktywny
7 listopada 2011r. o 20:23
W okolicach stacji Shell znaleziona ruda jamnikowata suczka. Podobno błąkała się kilka dni. Więcej informacji
pod nr tel. 669 690 339.

~ja niezalogowany
7 listopada 2011r. o 20:45
Tak czytam i czytam a wypowiadam się po raz pierwszy na tym forum. Uważam, że mało jest tu ludzi którym naprawdę na sercu leży dobro psów tak naprawdę mają te psy głęboko w d...e w większości wypowiadają się sami pieniacze co to nic nie robią tylko szukają sensacji i poklasku I OBY KOMUŚ DOKOPAĆ. Jeżeli chcecie pomóc ruszcie d..y z fotela i przygarnijcie jakiegoś psiaka a nie tylko gadki wsawiacie
3933
#claryssa nieaktywny
7 listopada 2011r. o 20:52
~tomasz z ZP napisał(a): claryssa może go wyadoptujesz jak uważasz, że ten pies jest normalny.
czy wy fanatyczki myślicie, że ktoś jest głupi i uwierzy wam w to, że ten pies jest potulny, a filmik nakręcił ktoś kto drażni tego psa? widać na filmiku, że postać się nie rusza, za to pies na pewno chce ugryźć.

Nie jestem żadną fanatyczką .Od zawsze miałam psy różnej wielkości i rasy i wiem jak psy potrafią się zachować .Nie znam tego psa osobiście i nie wypowiadam się na temat jego charakteru.Po prostu pisze tylko to co widzę na filmiku.Jak dla mnie ,pies szczeka ,skacze a nawet merda czasem ogonem.To jest dla Ciebie agresywne zachowanie?
Nigdzie nie twierdziłam ,że piesek jest potulny jak również nie pisałam ,że ktoś go drażni.
~ana niezalogowany
7 listopada 2011r. o 21:16
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7638
~ niezalogowany
8 listopada 2011r. o 8:48
~ja napisał(a): Tak czytam i czytam a wypowiadam się po raz pierwszy na tym forum. Uważam, że mało jest tu ludzi którym naprawdę na sercu leży dobro psów tak naprawdę mają te psy głęboko w d...e w większości wypowiadają się sami pieniacze co to nic nie robią tylko szukają sensacji i poklasku I OBY KOMUŚ DOKOPAĆ. Jeżeli chcecie pomóc ruszcie d..y z fotela i przygarnijcie jakiegoś psiaka a nie tylko gadki wsawiacie

to idź przygarnij, a nie się pienisz.
dlaczego uważasz, że jeżeli ktoś pisze na forum to musi zaraz adoptować psy. każdy ma prawo wypowiedzi, więc to robi.
pisanie bzdur przez fanatyków uważam, że jest wprowadzaniem w błąd i tyle. siedzieć cicho nie mam zamiaru.
przez lata fanatycy próbują nam wciskać przeróżne bzdury i mamy im bezgranicznie ufać. zobacz ile było bajdurzenia o globalnym ociepleniu, co okazało się zwykłą brednią. chociaż są dalej tacy, którzy twierdzą, że klimat się ociepla tak samo jak ci fanatycy od psów, że są łagodne, a jak już się rzuca to dlatego, że ktoś go drażni.
rozumiem, że chcecie pomóc tym psom, ale nie kosztem ludzkiego zdrowia. wydanie agresywnego psa lub psa, który wykazuje tego typu zachowania jest skrajnie nieodpowiedzialne.
może wypuścimy pedofilów, morderców itp. z więzienia, bo oni tylko w zamknięciu są agresywni i szaleją, oni muszą wyjść z więzienia, aby się uspokoić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza