~ana napisał(a): i jeszcze jedno ,ktoś może sobie nie życzyć sprawdzenia ,w jakich warunkach żyje dany pies , ale na szczescie mamy Ust. o Ochr, Zw . i są one PRAWNIE chronione ,czy to się komuś podoba ,czy też nie. I każdy obywatel ma prawo interweniować ,czy zwracać uwagę . lub zawiadomić np . org. prozwierzęcą lub Str,.M, czy policję .
No to pokarz mi ustawę gdzie pisze że mój pies żyje w niewłaściwych warunkach bo nawet teraz po pani akcji jak łańcuch kupowałam to ustawowej długości.Innych grzechów nie mam. :]
Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:16:
~ napisał(a): Tojsienka zachowujesz się jak smarkula i pewnie nią jesteś. Przytoczę jedno zdanie które pasuje do Tojsienki,która ma gdzies pomoc innym,ale duzo głupot plecie,żeby zniechęcic innych -"Wiesz dlaczego dzwon głośny?
Bo wewnątrz jest pusty."
Niech sobie pomaga gdzie chce i komu chce.Ja ten temat nieogarnięty człowieku widziałam nie jednokrotnie ją też widziałam nie jednokrotnie na focie ale się nie wypowiadałam żeby nikomu nie robić koło czterech liter ale widzę że ta kobieta nie ma jednak żadnych skrupułów to czemu mam się nie odezwać.Niech ktoś weźmie psa z ZP a ona będzie go później prześladować.Mój pies też był z ZP to na samym początku nazywała go tym dziwnym imieniem ZP
Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:19:
~ana napisał(a): dziękuję ,że ktoś zareagował na te wpisy .
Szkoda tylko ,że moderator np.
Moderator sprząta gdy jest nie na temat lub gdy bluzgasz a nie gdy ktoś ma coś do powiedzenia na temat.
Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:29:
Pani ana nie pamięta gdzie swoje pieski wyprowadza i nie zbiera odchodów o innych kwestiach już nie wspomnę to wrzucam posta przedmówcy dla przypomnienia.Taka jest prawda pani ano a najgorsi są ci co widza źdźbło trawy w oku brata nie widząc w swoim beli.
~ napisał(a):
udaje, że jest wielką miłośniczką zwierząt. każe innym robić rzeczy, o których sama od siebie nie ma zamiaru egzekwować. tj. sterylizacja psów, przystosowanie ich zachowania do nie zagrażającego innym - dwa są agresywne, sama psy posiada nieszkolone, nie zbiera odchodów po swoich psach (najczęściej nad bobrem, lubańskiej, śluzowej) itd.