Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 13:53
dziękuję ,że ktoś zareagował na te wpisy .
Szkoda tylko ,że moderator np.

Unkas prosi o odpowiedzialny dom.. :| :| [img=1324558352_rfxvdz8.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 13:57
...mialo być szkoda tylko ,że nie moderator np.

Maks też czeka...[img=1324558632_vpcbh25.jpg]
~ana niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 13:59
Tygrys ,zdj z e mną w boksie -..[img=1324558792_88p3jkq.jpg]
~ana niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 14:03
Lucky ..[img=1324558989_a7jz1hx.jpg]
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 17:29
~ana napisał(a): i jeszcze jedno ,ktoś może sobie nie życzyć sprawdzenia ,w jakich warunkach żyje dany pies , ale na szczescie mamy Ust. o Ochr, Zw . i są one PRAWNIE chronione ,czy to się komuś podoba ,czy też nie. I każdy obywatel ma prawo interweniować ,czy zwracać uwagę . lub zawiadomić np . org. prozwierzęcą lub Str,.M, czy policję .

No to pokarz mi ustawę gdzie pisze że mój pies żyje w niewłaściwych warunkach bo nawet teraz po pani akcji jak łańcuch kupowałam to ustawowej długości.Innych grzechów nie mam. :]

Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:16:

~ napisał(a): Tojsienka zachowujesz się jak smarkula i pewnie nią jesteś. Przytoczę jedno zdanie które pasuje do Tojsienki,która ma gdzies pomoc innym,ale duzo głupot plecie,żeby zniechęcic innych -"Wiesz dlaczego dzwon głośny?
Bo wewnątrz jest pusty."

Niech sobie pomaga gdzie chce i komu chce.Ja ten temat nieogarnięty człowieku widziałam nie jednokrotnie ją też widziałam nie jednokrotnie na focie ale się nie wypowiadałam żeby nikomu nie robić koło czterech liter ale widzę że ta kobieta nie ma jednak żadnych skrupułów to czemu mam się nie odezwać.Niech ktoś weźmie psa z ZP a ona będzie go później prześladować.Mój pies też był z ZP to na samym początku nazywała go tym dziwnym imieniem ZP

Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:19:

~ana napisał(a): dziękuję ,że ktoś zareagował na te wpisy .
Szkoda tylko ,że moderator np.

Moderator sprząta gdy jest nie na temat lub gdy bluzgasz a nie gdy ktoś ma coś do powiedzenia na temat.

Dopisane 22.12.2011r. o godz. 17:29:

Pani ana nie pamięta gdzie swoje pieski wyprowadza i nie zbiera odchodów o innych kwestiach już nie wspomnę to wrzucam posta przedmówcy dla przypomnienia.Taka jest prawda pani ano a najgorsi są ci co widza źdźbło trawy w oku brata nie widząc w swoim beli.

~ napisał(a):
udaje, że jest wielką miłośniczką zwierząt. każe innym robić rzeczy, o których sama od siebie nie ma zamiaru egzekwować. tj. sterylizacja psów, przystosowanie ich zachowania do nie zagrażającego innym - dwa są agresywne, sama psy posiada nieszkolone, nie zbiera odchodów po swoich psach (najczęściej nad bobrem, lubańskiej, śluzowej) itd.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Pola niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 21:47
Chejka!
Czy niemacie tam w shronisku jorka albo szitcu? chcialabym z mamo adoptowac takiego psa!!!
5718
#dorciabol nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 10:44
~Pola napisał(a): Chejka!
Czy niemacie tam w shronisku jorka albo szitcu? chcialabym z mamo adoptowac takiego psa!!!

Takich psiaków w przechowalni nie ma. Ale w przychodni weterynaryjnej MARVET na ul.Staszica (od tyłu PZU) u Pani Marty na domek czeka jeszcze jeden z tych znalezionych maluchów. Można podejść z mamą i zobaczyć.[img=1324633499_h0hvil3.jpg]

8195
#ana.u nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 18:11
nawet nie wiesz ,co Ci mogę .. a raczej kto i jakie organizacje mogą .
,gdy chodzi o uczciwość , i ochronę słabszych .
Argumenty też mam ,ale ja trzymam się prawdy .

Dopisane 23.12.2011r. o godz. 18:11:

tupet masz olbrzymi .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo