Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~samosia niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 12:47
Mnie interesuje jedna rzecz - kim pani ana jest w ZP? Ma jakąś umowę podpisaną? Czy jeśli zgłoszę się po psa, to ona przyjdzie mi do domu (czego sobie nie życzę np.)? Jaką rolę odgrywa ? Tak szczerze mówiąc, czytając ten wątek, mam mieszane uczucia i wolałabym po psa pojechać do zaufanych ludzi, którzy coś naprawdę działają w kierunku pomocy zwierzętom - a takich podczytuję na dogomanii np...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 12:59
Wszyscy ,którzy wyprowadzają psy mają podpisaną umowę . i pozwolenie od wladz miasta ,

Ogłoszenia robimy my , a głownie ja , a na dogomanii jestem od 2 lat ,,
i nie tylko na dogomanii .. wszędzie tam gdzie można nawiązać szersze kontAKTY I znajomości ,aby lepiej pomagać zwierzętom .
Nie będę przecież wyliczać ilu psom ,czy kotom pomogłam .
itd - wybaczy Pani ..
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 13:42
ktoś je wyrzucił :| :| [img=1324384964_1bxa91w.gif]
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 13:48
Lucky czeka nadal na dom
:| :|
[img=1324385327_nuy5hqw.jpg]
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 13:58
Szakal ,piękny , przyjazny ,mądry pies ...też szuka domu ..[img=1324385903_obe4g6s.jpg]
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 14:01
Molly ,mała sunia .. :| :| [img=1324386058_pnw4q6i.jpg]
~ niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 17:43
słodziaki :)
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 18:19
i jeszcze jedno ,ktoś może sobie nie życzyć sprawdzenia ,w jakich warunkach żyje dany pies , ale na szczescie mamy Ust. o Ochr, Zw . i są one PRAWNIE chronione ,czy to się komuś podoba ,czy też nie. I każdy obywatel ma prawo interweniować ,czy zwracać uwagę . lub zawiadomić np . org. prozwierzęcą lub Str,.M, czy policję .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza