Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 13:40
~ana napisał(a): niech pan poczyta o psach i ch zachowani u , strachu ,agresjach - rodzajach agresji itp.
lęku, sygnałach grożących , uspokajających , mowie ciała psów ., itd...może pan nie będzie pytał..

a może choć raz to Pani odpowie na zadane pytanie. nie mam zamiaru niczego czytać. zadałem Pani pytanie, a Pani nie odpowiedziała.
dlaczego w ostatnią sobotę pies tygrys w ZP Panią atakował. dlaczego przywiązała go Pani do krat kojca?
uważa się Pani za osobę, która wie wszystko o zwierzętach i ich zachowaniu, więc proszę odpowiedzieć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 13:54
~samosia napisał(a): Mnie interesuje jedna rzecz - kim pani ana jest w ZP? Ma jakąś umowę podpisaną?

pani ana to taka osoba, która duża gada. głównie na przeróżnych forach, gdzie obrabia d... naszym weterynarzom, szkoleniowcom, innym wolontariuszom itd. ma TYLKO zezwolenie na wyprowadzanie psów na spacer - i to prawdopodobnie ma.
~samosia napisał(a): Czy jeśli zgłoszę się po psa, to ona przyjdzie mi do domu (czego sobie nie życzę np.)?

jeżeli nawet przyjdzie to nie musisz jej drzwi otwierać. nie ma prawa cię nachodzić.
~samosia napisał(a): Jaką rolę odgrywa ?

żadnej. udaje, że jest wielką miłośniczką zwierząt. każe innym robić rzeczy, o których sama od siebie nie ma zamiaru egzekwować. tj. sterylizacja psów, przystosowanie ich zachowania do nie zagrażającego innym - dwa są agresywne, sama psy posiada nieszkolone, nie zbiera odchodów po swoich psach (najczęściej nad bobrem, lubańskiej, śluzowej) itd.
~samosia napisał(a): Tak szczerze mówiąc, czytając ten wątek, mam mieszane uczucia i wolałabym po psa pojechać do zaufanych ludzi, którzy coś naprawdę działają w kierunku pomocy zwierzętom - a takich podczytuję na dogomanii np...

dogomania jest pełna od podobnych nawiedzonych fanatyczek, które wszystko widzą u innych, a samych siebie uważają za przeźroczystych.
jeżeli chodzi o bolesławiec to proponuję kontakt z dorciabol, z p. anetą..., ale na pewno nie z ana!
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 14:01
~ana napisał(a): Wszyscy ,którzy wyprowadzają psy mają podpisaną umowę . i pozwolenie od wladz miasta ,

wyłącznie na wyprowadzanie.
~ana napisał(a):
Ogłoszenia robimy my , a głownie ja , a na dogomanii jestem od 2 lat ,,
i nie tylko na dogomanii .. wszędzie tam gdzie można nawiązać szersze kontAKTY I znajomości ,aby lepiej pomagać zwierzętom .

na dogomanii też już nie wiele zostało osób, które chcą cokolwiek z tobą rozmawiać. przykład biała bokserka MIA.
kręciłaś, że w urzędzie problemy itd., a przyjechały prawdziwe wolontariuszki (aż z Dzierżoniowa) i załatwiły wszystkie formalności związane z suczką w piętnaście minut, co dla ciebie było nie do przejścia przez kilka tygodni. jak zaczniesz kłamać na ten temat (jak zwykle) to wkleję linki z dogomanii...
~ana napisał(a): Nie będę przecież wyliczać ilu psom ,czy kotom pomogłam .
itd - wybaczy Pani ..

jak pomagałaś tak jak tej białej bokserce z ZP to faktycznie nie ma czego liczyć.
~ana niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 15:17
Tak ,można napisać co się zywnie podoba - ot anonimowość .
Masz rację -świętą rację -NIC NIE robię !!! .
Nokogo , żadnej istocie nie pomogłam , nie płakałam nad niczyją śmiercią ................ . nie ratowałam nigdy psów ,kotów ,ptaków , nie pomagam ludziom.........
PRAWDA.
~ana niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 15:20
NAWET wiesz ,gdzie moje psy się załatwiają -śledzisz mnie także ? :| :| :|
~ana niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 15:31
w ramach nic nie robienia wstawiam zdj ze str, S.m
MOŻE ktoś poznaje .[img=1324477869_rqpluv7.jpg]
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 21:39
biedak :|
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 23:59
~ napisał(a): podpiszcie petycję,ja siepopłakałam jak zobaczyłam te zdjęcia w internecie http://www.pudelek.pl/artykul/37009/zaglodzil_psa_w_imie_sztuki_podpisz_petycje/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.