Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
29 maja 2011r. o 15:12
Prawda ,jest piękny .. ale to psi indywidualista..o dominujacym charakterze ... i nie każdy sobie z nim poradzi .... I tak bardzo się zmienił ...nabrał zaufania do ludzi -nie wszystkich jednak . JEST o wiele ufniejszy i skłonny do pracy z człowiekiem . , ale nie łatwo mu to idzie - ma swój honor i dumę .....Najlepszym rozwiązaniem byłoby takie ,aby przyszly właściciel zapewnił mu szkolenie i pracował nad jego zachowaniem ,tak jak to jest praktykowane w innych krajach.....Byle komu nie daje się tam psów ,zwłaszcza niektórych ras ......Nie moze byc to też nieodpowiedni szkoleniowiec, który moze zrobić więcej złego ,n iż dobrego.........
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~matylda niezalogowany
29 maja 2011r. o 17:54
I ten Misio od bezdomnego Pana ze Starzyńskiego taki fajny i miły szkoda że jeszcze u Was w przechowalni w Zieleń Plan myślałam że z takim dobrym charakterem szybko znajdzie nowy dom ;(
5718
#dorciabol nieaktywny
29 maja 2011r. o 20:41
Misio i Cyrka w oczekiwaniu na smakołyk..... :)[img=1306694480_svcqfk0.jpg]

~ana niezalogowany
29 maja 2011r. o 22:56
Misiu jest strasznym przytulakiem i przemiłym , uroczym psem . Myślę ,ze będzie wspaniałym przyjacielem .. Jego Pan by bardzo chciał, aby Misiu był szczęśliwy :) .....
~ niezalogowany
30 maja 2011r. o 2:11
jak się czyta te wasze komentarze to widać , że daje fanatyzmem.
takie pieski dobre i ładne, nie agresywne i nie ma chętnych do adopcji??
każdy dobrze wie , że do was może i te psy są przyzwyczajone, ale do ludzi, których nie znają są niebezpieczne , a w szczególności do dzieci.
jeżeli ten pies jest taki spokojny to zróbcie fotke z innymi osobami , które go tak mogą trzymać.
tylko nie podajcie mu wcześniej sedalinu , bo to "modne" , wśród wolontariuszy , aby móc zrobić fotki psom.
~ana niezalogowany
30 maja 2011r. o 15:03
anonim ,stajesz się nudny już :| .. przecież napisałam ,,,ze Tygrys nie każdemu pozwoli na wszystko .. ja z nim wychodzę i staram się czegoś nauczyć też .... dlatego mi ufa najbardziej - ... to nie jest pies dla każdego - już pisałam ... Trzeba go poznać lepiej ..jrgo zachowanie itd...aby umieć się nim zajać ,,a najlepiej zacząć go szkolić .. ...nie może go adoptować ktoś . kto nie ma zielonego pojęcia o psach rasie ,zachowaniach i nawet psiej mowie ciała,,,,,
Z TYM sedalinem - to dobry żart ... proszę przyjść to się przekonasz .. zamiast pisać takie dyrdymały.....
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
30 maja 2011r. o 15:30
Misiu to pieszczoch ...
[img=1306762217_dxn63ye.jpg]
5718
#dorciabol nieaktywny
30 maja 2011r. o 21:20
~ napisał(a): jak się czyta te wasze komentarze to widać , że daje fanatyzmem.
takie pieski dobre i ładne, nie agresywne i nie ma chętnych do adopcji??
każdy dobrze wie , że do was może i te psy są przyzwyczajone, ale do ludzi, których nie znają są niebezpieczne , a w szczególności do dzieci.
jeżeli ten pies jest taki spokojny to zróbcie fotke z innymi osobami , które go tak mogą trzymać.
tylko nie podajcie mu wcześniej sedalinu , bo to "modne" , wśród wolontariuszy , aby móc zrobić fotki psom.

Serdecznie ZAPRASZAMY panią/pana na środowy spacerek, aby się przekonać, czy zieje od nas fanatyzmem.....
Psiaki pani/pana nie znają, będzie pani/pan miała/miał okazję naocznie się przekonać , wyprowadzić i z panią/ panem, czyli z innymi osobami zrobimy fotkę.
Serdecznie zapraszam.

Dopisane 30.05.2011r. o godz. 21:20:

Jeśi nie ma pani/pan jak dojechać, mogę przyjechać i zawieść na miejsce....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo