Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~ niezalogowany
28 marca 2011r. o 11:43
aspera napisał(a): ...ciekawe czy organizatorzy poczuja sie do odpowiedzialnosci i posprzataja to chopciaz troche :>

Witam tu Piotrek ze street roulette. Zostaliśmy tam chyba do 20 i ogarnialiśmy tyle ile sie dało, żeby nikt później nie mówił że przyjechała jelenia góra i zostawiła syf. Aut było ponad 2000. Numer 1000 otrzymało juz o godzinie 13 Audi R8 z jeleniej góry. Szacowana ilość ludu to około 6tys. A co do tej ćwiartki to niestety nie dało się tego ogarnąć. Nie spodziewaliśmy sie aż takiej frekwencji i w 15 osób nie dało się ogarnąć tylu naj***nych idiotów. Następnym razem postaramy się o metalowe bariery :)

Jak na nasz pierwszy raz myślę że było całkiem w porządku

Street-Roulette pozdrawia!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
28 marca 2011r. o 11:50
tak często kończyły żywot oponki:)[img=1301305531_o2l2pgl.jpg]

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 11:50:

Piotrek impreza na prawde udana,chodzi mi o frekwencje i w ogóle:)

wiadomo pierwsze koty za płoty,i jeśli będziecie chcieli działać dalej to pewnie znaleźli by sie chętni do pomocy;)

Pozdrowienia i do następnego;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Myszeczkaa;) niezalogowany
28 marca 2011r. o 12:26
kiedy nastepny zlot??;D :>
315
#mir.ko nieaktywny
28 marca 2011r. o 14:55
~k1p napisał(a): Z 1,9 tdi na pewno ;)
Chociaż kusi mnie, aby się zmierzyć z jakims współczesnym europejczykiem. Bo masa (1600kg) i gabaryty (5,1 m długości) są słuszne, moc nieduża, bo tylko 135 KM, ale 350 Nm przy 1600 obr/min. musi dać radę niejednemu.

nie bądź taka pewna :) 1.9 osiąga 300-400 Nm

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 14:55:

oo bajer ! pamiętacie ekipa jak pokazywałem wam samolot sterowany niedaleko toru ? :)

1428
Seifer
28 marca 2011r. o 18:22
Mały bonus odemnie :)

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 18:22:

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
~xxx niezalogowany
28 marca 2011r. o 18:26
fajnie było !!! myślę że organizatorów przerosła ilość gości w dobrym sowa znaczeniu :)
Największa frajda była dla maluchów jak bacznie przyglądali się a później w domu do wieczora piski i odgłosy samochodów :)
3145
#hemi nieaktywny
28 marca 2011r. o 18:32
tu jest dobry filmik pokazujący ile tego było;) a sam operator jest jakis taki znajomy;);)
&feature=related

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 18:32:

mirko pamiętamy ten samolot:) w sumie fajna sprawa:) a najlepiej płytę widać od 2:40 min.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Kordi niezalogowany
28 marca 2011r. o 20:36
Byłem swoją Yamaszką, naprawde ludzi co nie miara i to po obu stronach lotniska. Ja byłem pozytywnie zaskoczony może poza 1/4 mili gdzie faktycznie strach było że cię wypchaja pod samochody. miejmy nadzieje że ten organizator powróći ponieważ impreza naprawdę udana, tylko chwalić. Mam nadzieje że na nastęnym zlocie już bede mógł się Stopalami pochwalić ;).

Pozdrawiam- Dj Kordi z biało-szarej Yamaszki

Apropos-kiedy następny zlot ?

Zmoderowano 28.03.2011 godz.20:42 - powód: słownictwo (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!