Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

4718
#MARIOVIRUS nieaktywny
28 marca 2011r. o 22:12
Sorki za spowalnianie wszystkich podczas wyjazdu na lotnisko kremowym mercedesem w123 ale poprostu samochodzik nadaje sie do lansu nie na szybkie przejazdzki 60koni na taka bude jednak troche malo ;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
525
#MX nieaktywny
28 marca 2011r. o 22:14
~kordi napisał(a): to gdzie będziemy się ścigać, stuntować, szaleć
pod mostem Milenijnym;]

Zmoderowano 28.03.2011 godz.22:18 - powód: edit... (MX)
~Mercedes W124 niezalogowany
28 marca 2011r. o 22:30
W123 sie nie jezdzi nim sie płynie :D sam mialem to wiem :)
4718
#MARIOVIRUS nieaktywny
28 marca 2011r. o 23:13
~Mercedes W124, dokladnie jak piszesz tylko gdyby byl silniczek 2,4 to by bylo duzo lepiej a 2.0 w dizelku troche za slaby ale do spokojnej jazdy wystarczy
~ niezalogowany
28 marca 2011r. o 23:37
Ciekawe,kto posprząta stosy spalonej gumy i hałdy pustych butelek?Czy przy takiej masowej imprezie była straż pożarna,karetka pogotowia i policja?
~ziom niezalogowany
28 marca 2011r. o 23:43
tak bvyli i byl rysiek z klanu z mackiem
~Mr. White niezalogowany
29 marca 2011r. o 1:06
Materia prędzej czy później przyjmuje coraz bardziej rozłożoną formę :-)
~ niezalogowany
29 marca 2011r. o 1:08
A ja zapiłem i nie byłem. Ale, że rysiek przyjechał ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza