Zadziwiająca jest zawiść ludzi których tam nie było itd. "teren sprzedany", "mandaty dostaniecie", bla bla bla. Co jest z wami?? zazdrość was zżera że inni potrafią sobie czas zorganizować a nie tylko być hejterem na necie. Pozdro dla wszystkich obecnych, było fajnie. Jak ktoś się niebezpiecznie czuje itd, to niech zwyczajnie nie przyjeżdża, proste.
PS. co do krzykaczy ze syf itd, to najpierw idioci pojedźcie zobaczyć o czym mówicie. Około godziny 18.00 na plac wypadło sporo ludzi z workami na śmieci i na pasie aktualnie naprawdę jest tak jak przed zlotem, ani śmieci, ani kawałka bieżnika itd. Wielki szacun dla nich.
A mi sie podobają fotorelacje - dzięki nim jeden palant nie sprzeda fury. Już bylismy dogadani na poniedziałek - a tu patrze w niedzielę, że kolo kręci bączki pali gumę jak poje-any. Dzieki za fotki.
Na temat śmieci się nie wypowiadam bo nie widziałam ale uczestnicy zlotu chyba nie biorą pod uwagę tego, że tam przejazdem w stronę Gromadki jeżdżą tez inni. Ci co wyjeżdżali po bokach to istna "wolna amerykanka". Piesi, matki z wózkami, każdy się pchał gdzie i jak się dało. Jeszcze Ci łapami macha choc pierszeństwa nie ma. Przeciw zlotom nie jestem ale co dla niektórych to trochę kultury by się przydało i dobrego zachowania na drodze.
~MortiCRX napisał(a): Zadziwiająca jest zawiść ludzi których tam nie było itd. "teren sprzedany", "mandaty dostaniecie", bla bla bla. Co jest z wami?? zazdrość was zżera że inni potrafią sobie czas zorganizować a nie tylko być hejterem na necie. Pozdro dla wszystkich obecnych, było fajnie. Jak ktoś się niebezpiecznie czuje itd, to niech zwyczajnie nie przyjeżdża, proste.
PS. co do krzykaczy ze syf itd, to najpierw idioci pojedźcie zobaczyć o czym mówicie. Około godziny 18.00 na plac wypadło sporo ludzi z workami na śmieci i na pasie aktualnie naprawdę jest tak jak przed zlotem, ani śmieci, ani kawałka bieżnika itd. Wielki szacun dla nich.
morti z pełnym szacunkiem,ale tez troszke pitolisz:( jestem jednym z tych krzykaczy co mówą syf,a dlatego,że ja nie oceniam tego co pozostało (jak ekipa poczuła sie do odpowiedzialności za porządek i posprzatali to super!!) ale syf był już w czasie zlotu:( nie mówię,że to wina organizatorów,ale na bydło co wypije browara i pier...nie szkło pod nogi nie ma sposobu:(
Chlew się robił już w czasie zlotu kiedy to trzeba było lawirować pomiędzy szkłem:(
Co do bezpieczeństwa: takie np.1/4 mili,ile razy start był opóźniony bo wyłazili na pas z aparatami??i sie pas zwężał,co stanowiło zagrożenie,dla durnych obserwatorów jak i kierowcy (że będzie miał kogos na sumieniu)
Zlot jak najbardziej na plus i to zdecydowanie,ale nie który nie dorośli do bezpiecznej zabawy i albo palili pomiedzy ludźmi (a było widać zę wystarczyło zaryczeć i ludzie wiedząć ,że coś będzie się zaraz dymić sami robili kółeczko:)),albo pomiędzy nimi się scigali,lub wszelkie szkło które mieli to krec pod nogi,bo nie muszą sami sprzatać więc jest git:(
Dobrze,że takich zdarzeń nie było!!!!
&feature=related
Dopisane 29.03.2011r. o godz. 16:29:
~:)))) napisał(a): A mi sie podobają fotorelacje - dzięki nim jeden palant nie sprzeda fury. Już bylismy dogadani na poniedziałek - a tu patrze w niedzielę, że kolo kręci bączki pali gumę jak poje-any. Dzieki za fotki.
a które autko?? bo na allegro jest tez czarne subaru ,które nie było zbyt delikatnie traktowane,ale inna kwestia,że subru znosi bączki i upalanie:)
Zastosowana autokorekta
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.