Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~bmw-fan niezalogowany
29 marca 2011r. o 16:58
~waldi e39 napisał(a): Piekna Sztuka :D [img=1301251574_q3tz395.jpg]

Nadjostojniejsza bmka na zlocie.Idealna w każdym calu.Pozdro dla własciciela [/h]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wojtas niezalogowany
29 marca 2011r. o 17:17
A czemu nie ma mojej Polówki specjalnie ją zbezcześciłem na ten zlot
:P
~MortiCRX niezalogowany
29 marca 2011r. o 19:01
@Hemi, ja nie mówię, że nie było syfu bo był, twierdzę tylko, że organizatorzy nie mieli na to wpływu i chwała im za to że posprzątali po zlocie. Na bydło rady też za bardzo niema, dlatego moje starty na 400 m, zakończyły się po dwóch przejazdach, bo nie bardzo odpowiadało mi jechanie 20 cm obok innego auta i 15 cm od ludzi (raczej od osłów, ludzie stali 2 metry dalej), mówię o ćwiartce na pasie obok Strabagu (nawiasem mówiąc było to 290 metrów a nie 400 ;) ) . Swoją drogą jak ktoś marudzi na organizatorów to po pierwsze niech spojrzy ile osób ma klub SR i ile osób ogarniało ten zlot, a po drugie na organizację to sobie można marudzić jak się wydało 50 zł na wjazd, a nie za free.
~Wiktor niezalogowany
29 marca 2011r. o 20:35
Co do syfu to byłem na lotnisku dzisiaj o 11. Poza rozsypanym szkłem w kilku miejscach, naprawdę jest czysto na placu. Organizatorzy posprzątali. Zlot bardzo udany. Czekam na następny.
~ niezalogowany
29 marca 2011r. o 20:52

Dobrze,że takich zdarzeń nie było!!!!
&feature=relatedDopisane 29.03.2011r. o

no szkoda BMW :( pamiętam jakiego miałem guza no pół głowy przez tego idiote z Mercedesa -.-
~tomek niezalogowany
29 marca 2011r. o 21:07
Na pasie naprzeciwko Strabaga stosy opon , plus szkło walające się prawie wszędzie. Porządek.Hmmmm......
Organizatorzy to zbyt wiele powiedziane , bo impreza była nielegalna - nikt nawet nie starał się o zgodę na jej organizację.
A na pasie naprzeciwko Strabaga nie będzie już awantur - całe 6 hektarów ma prywatnego właściciela - będzie chleb zamiast igrzysk dla maluczkich.
~Wiktor niezalogowany
29 marca 2011r. o 21:26
Opony owszem były, ale poustawiane tak jakby ktoś ćwiczył łuk. Faktycznie jest trochę szkła, ale w porównaniu z tym co się działo o 18-stej w niedzielę to jest czysto.
4985
#satanislaw nieaktywny
29 marca 2011r. o 21:28
fura zlotu, chlopaki za wszelka cene musieli byc na zlocie :)))[img=1301426916_x7xemgi.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza