Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
14 września 2013r. o 23:12
skorn napisał(a): Jak w tej sytuacji znajdzie się pan Przemysław, który popierał zdecydowane działania Palikota wobec Nowickiej?

jak z ręką w nocniku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 września 2013r. o 15:34
skorn napisał(a): No to ładnie. Jak w tej sytuacji znajdzie się pan Przemysław, który popierał zdecydowane działania Palikota wobec Nowickiej?

Nie było i nie ma z tym najmniejszego problemu.
Wtedy byłem pierwszy który skrytykował wzięcie przez naszą Marszałek sejmu Wandę Nowicką nagrody 40 tu tysięcy zł i dalej tą decyzję potępiam.,Oczywiście największe zło miało się wtedy dopiero stać.
Partie władzy oraz konkurenci polityczni Ruchu Palikota natychmiast poparli Wandę Nowicką aby tylko pokazać niechęć do Janusza Palikota oraz RP .
NIESTETY W EFEKCIE DECYZJA TA STAŁA SIĘ BARDZO OPŁAKANA DLA CAŁEGO POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA.

Marszałkowie sejmu ,senatu , prezydent , premier i szefowie innych partii poparli bezkarne i nieograniczone branie kasy państwowej pod przykrywką nagród każdemu kto tylko ma do niej dostęp.W efekcie do dzisiaj każdy nawet najmniejszy urzędnik może bezkarnie sięgać do wspólnego majątku narodowego lub samorządowego rozdając go wedle uznania w imię prawa.W imię przyzwolenie najwyższych władz państwa.
Dlatego też festiwal chciejstwa i rozdawnictwa trwa w najlepsze.
Nie ma na ratowanie życia , nie ma na leczenie , nie ma na nauczanie , nie ma na przedszkola i żłobki ale jest na napychanie kieszeni urzędników.
Oto dowód że miałem i mam rację .Mówiłem tak wtedy oraz dzisiaj - nie jestem niczyim klakierem miałem i mam swoje zdanie.
Kto ma rację pokaże najbliższa historia.
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=8407

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
211
skorn
15 września 2013r. o 15:37
Więc skąd ten cyrk z przeprosinami?

<i>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 września 2013r. o 16:01
skorn napisał(a): Więc skąd ten cyrk z przeprosinami?

Janusz Palikot z jakiegoś tam tylko SOBIE ZNANEGO powodu zwraca się do Wandy Nowickiej .Tymczasem nikt już dzisiaj nie podnosi dyskusji o następstwach poparcia tamtej decyzji przez opozycję Ruchu.A to poparcie otworzyło puszkę Pandory.
NIESTETY tymczasem zło się już stało.
Wanda Nowicka mogła stać się bohaterką narodową odmawiając przyjęcia tej nagrody a tym samym dać symptom do dyskusji nad zasadnością jakichkolwiek nagród dla pracowników budżetowych.
W 2012 roku rozdano ponad dwa miliardy 2 000 000 000 zł. Zobaczcie o ile można było podnieść KWOTĘ WOLNĄ.
Zło jest złem , bez względu kto je czyni a ma one możliwość istnienia tylko wtedy gdy KTOŚ NA NIE POZWALA.

p.s wypowiadam się tu na forum zawsze i tylko w swoim imieniu.Dlatego chcę ponosić konsekwencje tylko za swoje czyny i wypowiedzi.

Dopisane 15.09.2013r. o godz. 16:01:

Temat " W imię przyzwoitości " osiągnął niemal tysięcy odsłon na lokalnym forum .
To świadczy o jego randze w odczuciach obywateli.

211
skorn
15 września 2013r. o 16:09
Lider Pana partii jest bardzo niekonsekwentny w zasadzie we wszystkim co robi i to od wielu lat. Raz katolik, raz wojujący ateista. Naprawdę nie ma pan z tym problemu?

Pisałem to już wczesniej, moim zdaniem zyskałby Pan dużo więcej, gdyby działał na własną rękę. Pisząc "działał" mam też na myśli coś więc niż tylko pisanie artykułów. Samo bycie w jakiejś partii to za mało. Ja też stosunkowo dużo piszę, ale czy coś z tego wynika?

Proszę pokazać, że jest Pan w stanie zrobić coś więcej, niż nasi lokalni politycy-nieroby. Inaczej pozostanie Panu tylko czytanie anonimowych obelg pod własnymi tekstami.

<i>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 września 2013r. o 16:51
skorn napisał(a):

Pisałem to już wczesniej, moim zdaniem zyskałby Pan dużo więcej, gdyby działał na własną rękę. Pisząc "działał" mam też na myśli coś więc niż tylko pisanie artykułów. Samo bycie w jakiejś partii to za mało. Ja też stosunkowo dużo piszę, ale czy coś z tego wynika?

Proszę pokazać, że jest Pan w stanie zrobić coś więcej, niż nasi lokalni politycy-nieroby. Inaczej pozostanie Panu tylko czytanie anonimowych obelg pod własnymi tekstami.

No więc proszę wskazać co powinien robić .Czego Pan oczekuje .

211
skorn
15 września 2013r. o 17:30
Akcja społeczna, np. zbiórka podpisów pod wnioskiem o referendum w sprawie odwołania Piotra Romana z funkcji prezydenta.

<i>
2438
#rafi nieaktywny
15 września 2013r. o 18:31
skorn napisał(a): Akcja społeczna, np. zbiórka podpisów pod wnioskiem o referendum w sprawie odwołania Piotra Romana z funkcji prezydenta.

A po co ci to teraz skoro już rok do wyborów został ;) i kogo byś tam dał na prezydenta ?? nie ma takich kandydatów ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza