skorn napisał(a): No to ładnie. Jak w tej sytuacji znajdzie się pan Przemysław, który popierał zdecydowane działania Palikota wobec Nowickiej?
Nie było i nie ma z tym najmniejszego problemu.
Wtedy byłem pierwszy który skrytykował wzięcie przez naszą Marszałek sejmu Wandę Nowicką nagrody 40 tu tysięcy zł i dalej tą decyzję potępiam.,Oczywiście największe zło miało się wtedy dopiero stać.
Partie władzy oraz konkurenci polityczni Ruchu Palikota natychmiast poparli Wandę Nowicką aby tylko pokazać niechęć do Janusza Palikota oraz RP .
NIESTETY W EFEKCIE DECYZJA TA STAŁA SIĘ BARDZO OPŁAKANA DLA CAŁEGO POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA.
Marszałkowie sejmu ,senatu , prezydent , premier i szefowie innych partii poparli bezkarne i nieograniczone branie kasy państwowej pod przykrywką nagród każdemu kto tylko ma do niej dostęp.W efekcie do dzisiaj każdy nawet najmniejszy urzędnik może bezkarnie sięgać do wspólnego majątku narodowego lub samorządowego rozdając go wedle uznania w imię prawa.W imię przyzwolenie najwyższych władz państwa.
Dlatego też festiwal chciejstwa i rozdawnictwa trwa w najlepsze.
Nie ma na ratowanie życia , nie ma na leczenie , nie ma na nauczanie , nie ma na przedszkola i żłobki ale jest na napychanie kieszeni urzędników.
Oto dowód że miałem i mam rację .Mówiłem tak wtedy oraz dzisiaj - nie jestem niczyim klakierem miałem i mam swoje zdanie.
Kto ma rację pokaże najbliższa historia.
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=8407