Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
211
skorn
15 września 2013r. o 18:51
To tylko przykład.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bond niezalogowany
15 września 2013r. o 20:18
Akcje muszą mieć szanse powodzenia.Ten pomysł w moherowym Bolcu jest do dupy.
Odwołanie radnych już znacznie prędzej.
2900
#falco nieaktywny
15 września 2013r. o 21:28
a ileż z tych ,,odsłon,, nastąpiło tylko po to by skrytykować te niejednokrotnie idiotyczne ,,wpisy,, :D
a ileż z tych ,,odsłon,, to tylko pańskie ,,wklejki,,?

kiedy po pracy nie miałem co robić będąc daleko od domu ,sam tu bywałem w tym kretyńskim temacie ale teraz?...
mam ciekawsze i przyjemniejsze zajęcia... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 września 2013r. o 21:37
falco napisał(a): a ileż z tych ,,odsłon,, nastąpiło tylko po to by skrytykować te niejednokrotnie idiotyczne ,,wpisy,, :D
a ileż z tych ,,odsłon,, to tylko pańskie ,,wklejki,,?

kiedy po pracy nie miałem co robić będąc daleko od domu ,sam tu bywałem w tym kretyńskim temacie ale teraz?...
mam ciekawsze i przyjemniejsze zajęcia... :P

Gratuluję Pani Januszu .
To się ceni że znalazł Pan dla siebie zajęcie.Pobyt poza rodzinnym domem to coś przeciwko czemu te
" idiotyczne wpisy "między innymi są pisane.Także przeciw wyzyskowi , bezrobociu , braku opieki zdrowotnej.Pozdrawiam Pana i gratuluję.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
15 września 2013r. o 21:46
nietrafiona ironia ale nie rusza mnie to ani odrobinę a to dlatego że nie musiałem ,,szukać sobie zajęcia,, ;)

nie narzekam na jego brak ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 września 2013r. o 22:04
Nie ma w tym ironii.
Po co mam sobie szukać wrogów.? Nie ma takiej potrzeby.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~kola niezalogowany
15 września 2013r. o 22:29
Przemyslaw napisał(a): Nie ma w tym ironii.
Po co mam sobie szukać wrogów.? Nie ma takiej potrzeby.

Racja, wrogowie sami cię znajdą. :D
211
skorn
16 września 2013r. o 2:19
falco napisał(a): nietrafiona ironia ale nie rusza mnie to ani odrobinę a to dlatego że nie musiałem ,,szukać sobie zajęcia,, ;)

nie narzekam na jego brak ... :D

Wolisz robic u niemieckiego pana niz u siebie. Czas takich jak ty, pozbawionych dumy sług, powoli mija. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.