Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
1 lipca 2008r. o 17:20
Uważam, że w Bolesawcu nie ma ginekologów, bo Ci co wykonują ten zawód to sie do tego nie nadaja. Od 11 lat korzystam z wizyt we wrocławiu. Cudowny człowiek. Gdyby nie naprawił zaniedbań Bolesławca to by mnie tutaj nie było.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~lizzie niezalogowany
1 lipca 2008r. o 21:29
ja polecam doktor J. z ul. Staroszkolnej :) Swietna kobietka, kontaktowa i pomocna.
~M niezalogowany
2 lipca 2008r. o 9:06
Ciekawe czy jak coś Ci się stanie to ty zdążysz do tego Wrocławia???
W Bolesławcu są dobrzy ginekolodzy, ja chodzę do pani sz.-m. i jestem bardzo zadowolona.
Nie wiem co we Wrocławiu jest takiego, dla mnie żadna renoma tych lekarzy. Tak samo jak Ci z Bolesławca kształcili się na tych samych uczelniach więc nie widzę różnicy w wykształceniu czy kwalifikacjach.
~ niezalogowany
2 lipca 2008r. o 9:16
We Wrocławiuja chodzilam przez cała ciaze konowaly a jak poszlam do szpitala to udawali ze mnie nie widza łapuwkarze i zdziercy odradzam szpital na Dyrekcyjnej i doktor W....... tez dobry zdzierca urodzilam w bolesławcu i zadowolona jestem dziekuje pani doktor SZWAJOWEJ , Panu Dokt. Chomie, a wszczegulnosci Panu Dokt. Bartkowiakowi ze zostałam bardzo milo przyjeta chodz nie prowadzil mnie w ciązy
~ niezalogowany
2 lipca 2008r. o 9:19
Trututut we Wrocławiu ciekawe gdzie łapuwkarze i konowały przez nich dzidzius mój by sie udusił bo byl bardzo duzy i po terminie chodziłam a oni nic konowały
~Tutka niezalogowany
2 lipca 2008r. o 10:46
Ja uważam, że jak coś jest nie tak, to lekarze w Bolesławcu sobie nie poradzą i można łatwo zjechać na drugą stronę... A jak wszystko przebiega normalnie, to wystarczy położna. We Wrocławiu za bezpieczną uważam tylko klinikę na Chałubińskiego. Reszta to prawdopodobnie też konowały. W ogólnie niedobrze mi się robi, jak myślę o tym, że wszystkie nasze składki zdrowotne trafiają na pensje dla konowałów, którzy widzą tylko kasę a nie dobro pacjenta.
~też mama niezalogowany
2 lipca 2008r. o 10:51
Sekkmet napisał(a): Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczno-Położnicza "OMEGA" Robert Ziółkowski
ul. Starzyńskiego 2c/1 ,
tel: 075-6441400,

Kobieto! nie narażaj innych pacjentek na kontakt z dr Z!
zdrecydowanie ODRADZAM - była [ na szczęście ] pacjentka

ps. to ja Panie Doktorze napisałam do pana list , aby powziął Pan jakieś roki [ może edukacyjne ] w celu nie narażania pacjentek na stesy i przelekowanie
~asiek1980 niezalogowany
2 lipca 2008r. o 11:07
Od nastu lat moją dr ginekolog jest Pani Helena Szwaj-Moreno. Chodziłam do niej państowo (do przychodni) w czasie 2 ciąż. Dzieciaki zdrowe (10 p-któw po urodzeniu) ciąże bez powikłań. Pani dr podczas codziennych obchodów w szpitalu zawsze podchodziła do mnie i pytała o samopoczucie oraz czy nic złego się nie dzieje. Zawsze uśmiechnięta i miła. Obecnie korzystam z jej usług w prywatnym gabinecie na oś. kwiatowym. Podczas pierwszego porodu bardzo mi pomogła, niestety drugi poród odbierał inny doktor i było tragicznie ciężko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.