Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Justynaa niezalogowany
2 lipca 2008r. o 11:10
odradzam Panią dr Z. leczyłam sie przez długi długi czas jak okazało sie po skonsultowaniu z innym lekarzem (dr Ch.)-NIEPOTRZEBNIE!! Już pomijam fakt wydania pieniędzy na niekompletne badania, niepotrzebne tabletki-najdroższe z dostępnych-dni, przez te wiele miesiecy przeplakanych i zamartwiania nikt nie zwroci-ile nerwow musi kosztowac kobiete fakt ze prawdopodobnie jest bezlpodna a tym czasem okazalo sie ze nic zlego nie dzieje sie! ODRAZDZAM!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~też mama niezalogowany
2 lipca 2008r. o 11:22
~Justynaa napisał(a): odradzam Panią dr Z. leczyłam sie przez długi długi czas jak okazało sie po skonsultowaniu z innym lekarzem (dr Ch.)-NIEPOTRZEBNIE!! Już pomijam fakt wydania pieniędzy na niekompletne badania, niepotrzebne tabletki-najdroższe z dostępnych-dni, przez te wiele miesiecy przeplakanych i zamartwiania nikt nie zwroci-ile nerwow musi kosztowac kobiete fakt ze prawdopodobnie jest bezlpodna a tym czasem okazalo sie ze nic zlego nie dzieje sie! ODRAZDZAM!!

panią dr Z? na Starzyńskiego dotąd był PAN DR Z!
w każdym razie-jeżeli mowa o tym samym lekarzu to faktycznie leki i choroby z kosmosu! przy tak nowoczesnym USG facet nie zauważa na wydykowanym zdjęciu wielekiego pięknego jaja, robi opis!- ja z tym zdjęciem i "osobistą tragedia" oraz furą niepotrzebnych repect jadę na konsultacje do znanego wrocławskiego lekarza, dowiaduję się , że na zdjęciu jest pięknie jajo , a dr Z twierdzi , że go nie ma bo nie jajeczkuję ! wsród leków, jakie mi podawał są też takie , które działąja antykoncepcyjnie!dlatego nie zachodzę w upragniona ciążę !
odrzucam wszystkie cudowne leki dr Z, biorę folik i po 2 miesiącach jestem w ciąży!
gdbyby nie to , że nie chciałam się w ciąży denerwować - założyłabym mu sprawę w sądzie

~ niezalogowany
14 lipca 2008r. o 21:42
jak tacy dobrzy to dlaczego nie pracują w jeleniej górze i wszystkie skomplikowane przypadki przewożone są na oddział do jeleniej do dr. Keppela
~ niezalogowany
14 lipca 2008r. o 21:56

jak tacy dobrzy to dlaczego nie pracują w jeleniej górze?
wszystkie poważne przypadki przewożone są do jeleniej góry do dr. Keppela
~Silke niezalogowany
14 lipca 2008r. o 23:35
Osobiście nie polecam gabinetu na ul. Zgorzeleckiej, tj. pana Pawlika. Był moim pierwszym ginekologiem( u niego pierwsza w życiu wizyta), jednak nic konkretnego mi nie zaproponował. Zwykły wywiad + badanie "paluchem". Nie było mowy o USG, czy cytologii.. A jeśli chodzi o jego asystentkę, to też potraktowała mnie jak "zło konieczne". Chciałam zarejestrować się na wizytę i wziąć receptę na tabsy, to zapytała, kiedy była ostatnia wizyta, to ja na to, że 2 m-ce temu, więc stwierdziła, po co chcę znowu kolejna, skoro ostatnio byłam, to ja na to, że profilaktycznie, poza tym mam kilka pytań , to ona na to: albo recepta, albo wizyta... po prostu łaskę chciała mi zrobić. Bezczelność ! Oczywiście wyszłam i zmieniłam lekarza.. teraz chodzę do pani ginekolog z Zielonej Góry, gdzie podczas pierwszej wizyty wywiad, pełne badanie, USG, no i pytanie, czy była robiona cytologia- kiedy.. itp. Zupełnie inne podejście, przede wszystkim podmiotowe.. (dodam, ze wizyta na NFZ).
~Silke niezalogowany
14 lipca 2008r. o 23:56
Czytam co nieco na temat dr Labera z ZG, być może Was też to zainteresuje. Myślę, że warto : http://www.znanylekarz.pl/lekarz-17973-slawomir-laber-ginekolog-zielona-gora.php
~mary niezalogowany
15 lipca 2008r. o 17:42
Ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat dr Pawlika :) Jeśli chodzi o mnie, to sam pytał o cytologię, nawet pamiętał kiedy miałam ostatni raz robioną, więc nie uważam by był kiepskim lekarzem. Przez ciążę przeprowadził mnie wręcz bajecznie. Nie mam mu nic do zarzucenia. Zawsze miły i kulturalny, nie jak np. dr Moreno.... Ale co do asystentki-to racja-pozostawia wiele do życzenia.... :/
~ niezalogowany
15 lipca 2008r. o 23:45
Gdzie w Bolesławcu przyjmuje dr. S.Laber
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.