~Justynaa napisał(a): odradzam Panią dr Z. leczyłam sie przez długi długi czas jak okazało sie po skonsultowaniu z innym lekarzem (dr Ch.)-NIEPOTRZEBNIE!! Już pomijam fakt wydania pieniędzy na niekompletne badania, niepotrzebne tabletki-najdroższe z dostępnych-dni, przez te wiele miesiecy przeplakanych i zamartwiania nikt nie zwroci-ile nerwow musi kosztowac kobiete fakt ze prawdopodobnie jest bezlpodna a tym czasem okazalo sie ze nic zlego nie dzieje sie! ODRAZDZAM!!
panią dr Z? na Starzyńskiego dotąd był PAN DR Z!
w każdym razie-jeżeli mowa o tym samym lekarzu to faktycznie leki i choroby z kosmosu! przy tak nowoczesnym USG facet nie zauważa na wydykowanym zdjęciu wielekiego pięknego jaja, robi opis!- ja z tym zdjęciem i "osobistą tragedia" oraz furą niepotrzebnych repect jadę na konsultacje do znanego wrocławskiego lekarza, dowiaduję się , że na zdjęciu jest pięknie jajo , a dr Z twierdzi , że go nie ma bo nie jajeczkuję ! wsród leków, jakie mi podawał są też takie , które działąja antykoncepcyjnie!dlatego nie zachodzę w upragniona ciążę !
odrzucam wszystkie cudowne leki dr Z, biorę folik i po 2 miesiącach jestem w ciąży!
gdbyby nie to , że nie chciałam się w ciąży denerwować - założyłabym mu sprawę w sądzie