Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~silke niezalogowany
16 lipca 2008r. o 17:52
Dr S.Laber przyjmuje w Zielonej Górze, a nie w Bolesławcu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama-elita niezalogowany
16 lipca 2008r. o 22:11
~mary napisał(a): Ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat dr P. :) Jeśli chodzi o mnie, to sam pytał o cytologię, nawet pamiętał kiedy miałam ostatni raz robioną, więc nie uważam by był kiepskim lekarzem. Przez ciążę przeprowadził mnie wręcz bajecznie. Nie mam mu nic do zarzucenia. Zawsze miły i kulturalny, nie jak np. dr M..... Ale co do asystentki-to racja-pozostawia wiele do życzenia.... :/

a ja niestety pamiętam historię rzekomych zielonych wód płodowych ze wskazaniem na usuniecie ciązy ... póki co chłopczyk ma 14 lat i wyglada znakomicie , całe szczęście przed proponowaną aborcją nastąpiła konsultacja we Wrocławiu
~liliana niezalogowany
25 lipca 2008r. o 21:29
mi doktor powiedział to samo.odwoływał sie do internetu.chyba odwiedze innego lekarza ginekologa.nie powiedział mi nawet ze mam zrobic badania,albo odwiedzic endokrynologa.wszystko dowiedziałam sie z internetu.wyniki wykazały ze nie mam PCO.a on mi wmawia ,ze to pocztki pco.
~LILIANA niezalogowany
25 lipca 2008r. o 21:31
CHODZI MI O DOKTORA ZIÓŁ.
~ niezalogowany
25 lipca 2008r. o 22:24
doktor zioł tez wmawial mi poczatki PCO ale niestety to byl moj pierwszy lekarz i uwierzylam mu po pol roku postawnowilam skonsultowac to z innym lekarzem ktory stwierdzil ze nic zlego nie dzieje sie i wszystko jest ok wiec niepotrzebnie bralam pol roku nadrozsze z dostepnych tabletki antykoncepcyjne i wydawalam niepotrzebnie pieniadze na wizyty i badania ktore nie byly komletne NIE POLECAM TEGO LEKARZA!!!!!
1930
#mella nieaktywny
26 lipca 2008r. o 11:35
Najlepszym lekarzem ginekologiem, jakiego spotkałam, jest Pani Małgorzata Turowska. Przyjmuje w Cieplicach. Zalety: ma ogromną wiedzę i doświadczenie, na bieżąco dokształca się w swojej dziedzinie, jest życzliwa wobec pacjentek, ceny wizyt i badań nie są wygórowane, kieruje profilktycznie na różne badnia, aby mieć pełny obrz sytuacji. Wady: niestety nie pracuje w szpitalu i nie odbiera porodów. A szkoda. Przy porodzie bolesławieccy lekarze pytali mnie, po co miałam w czasie ciąży robione takie i takie badania. Dziwne, to chyba oni a nie ja powinni wiedzieć, czemu służą takie wyniki. A Pani Doktor chciała się po prostu upewnić, że wszystko jest ok. Niestety, gdy przyjechałam do porodu do Bolesławca, wysłuchałam nieprzyjemnych komentarzy, że wolałam jeździć w ciąży do Jeleniej itp. No i tak mnie tu traktowano- żadnej życzliwości, wsparcia. Sytuację ratowały położne, które czasem życzliwiej od lekarzy patrzyły na człowieka.
~ja niezalogowany
26 lipca 2008r. o 21:25
a może wie ktoś cokolwiek na temat lekarzy z Lubania i szpitala? np.dr M.(obcokrajowiec)?
~fatalistka niezalogowany
27 lipca 2008r. o 14:18
Własnie o Lubaniu słyszałam bardzo dużo dobrych opinii i również chcę tam rodzić. Sporo ekipy przeszło ze Lwówka min. Świetny Dr.R., który jest w LUbaniu chyba ordynatorem. Pani dr. K. równie miła i wspaniała. Plusem jest to ze można mieć dzidziusia zawsze przy sobie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo