~zła napisał(a): Przestan kati bzdury opowiadac!!!jesli nie bedziesz mogla miec dzieci to tylko ze swojej winy!Dr Choma nie jest złym lekarzem,chodze do niego od lat i nie narzekam,ponadto powiem,ze jestem bardzo zadowolona.W czasie gdy inne kobiety podczas cesarki byly ciete pionowo przez innych lekarzy,ja mam poziomy szew,ktorego po 3 latach praktycznie nie widac!!!Wykonany przez dr Bartkowiaka i Chome.Zaznaczam,ze nic mnie to nie kosztowalo,nie stac mnie bylo nawet na dobry alkohol w podziekowaniu.A moje dziecko,choc mialam marne szanse na urodzenie,JEST ZDROWE!!!!Takze przestancie glupie kobiety wypisywac bzdury i dbajcie o siebie w ciazy i poza nia,aby potem calej winy nie zwalac na lekarzy.
Zacznę od tego że nie życzę sobie nazywania się głupią kobietą!!!! Nie Tobie mnie oceniać!!!!!
Gratuluję satysfakcji z opieki Pana Ch. Ja również należę do tych "niezadowolonych" z niego . 10 lat byłam jego pacjentką i przez 10 lat słyszałam że mam marne szanse na zajście w ciążę a już na donoszenie to zupełnie zerowe.Kiedy już zaszłam w upragnioną ciążę Pan Ch. zaczął wynajdywać choroby i komplikacje które wcale nie istniały! Nie jestem w stanie nawet policzyć ile mnie to kosztowało i finansowo i psychicznie.
Na szczęście jest jeszcze w Bolesławcu dr Kukuła!!!
Za kilka dni mam wyznaczony termin porodu swojego pierwszego dziecka.Zdrowego dziecka! ( fakt! zdrowego na tyle na ile można to określić w ciąży , a tak na prawdę to dopiero za kilka dni się okaże)
I jak zawsze ile kobiet tyle opinii. Każdy ma prawo do ich głoszenia a nazywanie kogoś,kto ma odmienne zdanie głupkiem świadczy o bardzo niskim poziomie inteligencji !
Ech......szkoda gadać!!!!!