Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

2631
#Kasiula nieaktywny
21 sierpnia 2008r. o 12:36
~zła napisał(a): a poza tym,droga kati,majac 22 lata jestes prawdopodobnie z tych dziewczyn co to sobie "nie zaluja",pewnie roznych wynalazkow sie probowalo,czyz nie?!

?? ?? ??
co masz na myśli,bo niezbyt rozumiem, jakich wynalazków można próbować :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 sierpnia 2008r. o 14:30
~ napisał(a): jak tacy dobrzy to dlaczego nie pracują w jeleniej górze i wszystkie skomplikowane przypadki przewożone są na oddział do jeleniej do dr. Keppela

Dr Keppel, to jedyny ginekolog do którego mam zaufanie.Mimo , ze przeprowadziłam się do Bolesławca, jeżdżę na wizyty do Jeleniej Góry. Wiele kobiet, w tym także nienarodzonych dzieci uratował. Nigdy nie słyszałam o nim żadnej negatywnej opinii.Warunki porodowe na najwyższym poziomie z wyborem położnej i oddzielnym pokojem do rodzenia, również w wodzie
~eska niezalogowany
21 sierpnia 2008r. o 14:36
~M. napisał(a):
~Martyśśśśś napisał(a): Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!

Może i specjaliści ale z tego co zdążyłam sie dowiedzieć to np. nadżerke leczy sie rożnymi sposobami w zależności od jej wielkości i tego jakie stanowi zagrożenie. istnieje np. możliwość zaleczenia jej tabletkami a pani P. jedyne rozwiązanie jakie zaproponowała to wypalanka, którą można przeprowadzić dopiero po 1 ciąży!!! no ludzie :/ Przecież nie bede decydować sie na dziecko po to by wyleczyc nadzerkę!!!! Nawet wypytywałam ją o inne metody ale nie dowiedziałam sie kompletnie niczego. A na forum jestem chcąc zapoznać sie z waszymi opiniami na temat lekarzy którzy podchodzą do sprawy nadżerki poważniej. Czy znacie lekarza który pomógł Wam już z podobnym problemem???

potwierdzam fakt , moim przypadku mała nadżerka jest możliwa w opinii p. Pawlik do wyleczenia tylko przez wypalankę
~ niezalogowany
21 sierpnia 2008r. o 16:04
A propo nadżerki to 2 bolesławieckich ginekologów (Ch. i Sz.) stwierdziło, że w moim przypadku równiez trzeba czekać do urodzenia pierwszego dziecka i nic nie da się z tym zrobić, chociaz miałam całkiem sporą. Po kilku miesiącach poszłam do ginekologa w innym mieście, (dr J. Preisner), który po przebadaniu mnie złapał się za głowę, bo nadżerka powaznie zagrażała już zdrowiu. Nie chciał uwierzyc, że jakikolwiek ginekolog mógł mnie odesłać z niczym, powiedził też, że typowe wypalanie to metoda, od której się odchodzi bo jest przestażała. Miałam do wyboru kilka metod, m.in. elektrokoagulację laserową i wymrażanie. Cały zabieg trwał może 20 min i był prawie bezbolesny.

~ niezalogowany
21 sierpnia 2008r. o 16:14
A przypomniała mi się jeszcze sytuacja z dr Szwaj...pierwszy raz byłam wtedy u ginekologa, zaprowadziła mnie moja mama. Weszłam do gabinetu, nie wiedziałam za bardzo jak się zachować. Pani doktor zapytała mnie czego sobie życzę, bo na sex to jestem za gówniara i tabletek mi nie wypisze :| miałam 17 lat, totalnie mnie zatkało po tym wstępie i dłuugo nie miałam ochoty pójść do jakiegokolwiek ginekologa. Masakra, jeśli ona do tej pory wita tak kazda młodą dziewczynę to nie jest to dobry sposób na zmniejszenie stresu tej pierwszej wizyty u "krępującej" specjalności lekarza.
2631
#Kasiula nieaktywny
21 sierpnia 2008r. o 19:01
a jaki jest najlepszy na pierwszą wizytę?
~ niezalogowany
21 sierpnia 2008r. o 23:02
Jednym słowem został mi Wrocław.Może tam są dobrzy lekarze ginekolodzy.wyczytałam w internecie ,że bardzo dobry jest lekarz ginekolog Radosław Blok.oraz doktor Barg(kobieta). :) Odradzam doktora Z.Kiedyś był naprawde super,ale chyba woda sodowa uderzyła mu do głowy(chyba za dużo kasy ma) i zacząl wymyślac choroby."sprawdzone".niestety to prawda.
Dlatego szukam naprawde b. dobrego lekarza,który powie prawde a nie beszczelnie z uśmiechem na twarzy wmawia kobietą różnorakie choroby.
~Wnerw niezalogowany
22 sierpnia 2008r. o 9:02
~ napisał(a): ... wmawia kobietą różnorakie choroby.

KOBIETOM, nie kobietą!! Ludzie, gdzie wy do szkoły chodziliście?? w każdym temacie na forum co drugi geniusz nie potrafi odmieniać zwykłych, polskich wyrazów, typu koleżanka (pisze się koleżankom w l.mn a nie koleżanką), kobieta (przykład powyżej), pracownika (pracownicom nie pracownicą...) i tak dalej....

:/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.