~zła napisał(a): a poza tym,droga kati,majac 22 lata jestes prawdopodobnie z tych dziewczyn co to sobie "nie zaluja",pewnie roznych wynalazkow sie probowalo,czyz nie?!
~ napisał(a): jak tacy dobrzy to dlaczego nie pracują w jeleniej górze i wszystkie skomplikowane przypadki przewożone są na oddział do jeleniej do dr. Keppela
~M. napisał(a):~Martyśśśśś napisał(a): Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!
Może i specjaliści ale z tego co zdążyłam sie dowiedzieć to np. nadżerke leczy sie rożnymi sposobami w zależności od jej wielkości i tego jakie stanowi zagrożenie. istnieje np. możliwość zaleczenia jej tabletkami a pani P. jedyne rozwiązanie jakie zaproponowała to wypalanka, którą można przeprowadzić dopiero po 1 ciąży!!! no ludzie :/ Przecież nie bede decydować sie na dziecko po to by wyleczyc nadzerkę!!!! Nawet wypytywałam ją o inne metody ale nie dowiedziałam sie kompletnie niczego. A na forum jestem chcąc zapoznać sie z waszymi opiniami na temat lekarzy którzy podchodzą do sprawy nadżerki poważniej. Czy znacie lekarza który pomógł Wam już z podobnym problemem???
~ napisał(a): ... wmawia kobietą różnorakie choroby.