~ napisał(a): Ty "WNERWIE" czep sie psiego ogona.tu nie patrzy sie na błedy lecz na kobiety ktore sa oszukiwane przez lekarzy.... A tak poza tym pomyliłaś pokoje.przejdz sobie na polonistke...tam sobie mozesz prawic kazania.nie na tym forum.wielka uczona sie znalazła :P :P :P
No tak, Kobieto Oszukana Przez Lekarzy, najlepiej szukać wymówki dla swojej głupoty, niewiedzy czy czego tam jeszcze... nie znasz języka, którego co dzień używasz! tu nie ma wymówki! i nie wielka uczona, (bo polonistką nie jestem, ale chodziłam do szkoły wyobraź sobie), tylko na prawdę denerwuje mnie gdy ktoś dorosły popełnia takie żałosne błędy. Nie jesteś jednak (niestety!) sama w tym wszystkim, wiele osób nagminnie popełnia takie "coś", znasz to? "poszłem", "wezmnę", "ręcami", "patrzałam"...itd. Brak słów, jeszcze trochę a zaczną tak mówić wszyscy, bo skoro mało kto zwraca uwagę na poprawnośc jezyka to można sobie odpuścić i mówić jak się komu podoba.
Poza tym, to o co ci chodzi z tym, że "na tym forum" nie mogę zwracać uwagi?? mogę wszędzie tam gdzie mi się podoba, czyli wszędzie tam, gdzie jakiś matołek nie potrafi odmieniac rzeczownika przez osoby :P A co zabronisz mi :>