Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Wnerw 2 niezalogowany
25 sierpnia 2008r. o 20:48
"do Wnerwa...."
babo czy kim tam jestes daj sobie na luz.pewnie jestes stara panna,albo faceta nie masz. Nie zyczy sie nikomu.... ale Tobie by sie przydała porzadna lekcja z życia.
A tak poza tym szkoda sie scierac nie jestes tego warta (warty).Życie Cie jeszcze nauczy szanowac ludzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1563
#madbetka nieaktywny
25 sierpnia 2008r. o 22:03
Ja uwazam, ze najlepsza dla dziewczyn, ktore ida do ginekologa jest pani J. ze Staroszkolnej - u niej bylam pierwszy raz i od tej pory ani razu nie pomyslalam o wizycie u ginekologa ze strachem czy niechecia...

Wydaje ci się, że masz rację? Masz rację, wydaje ci się...
~Ola niezalogowany
25 sierpnia 2008r. o 22:12
~Wnerw napisał(a):
~ napisał(a): Ty "WNERWIE" czep sie psiego ogona.tu nie patrzy sie na błedy lecz na kobiety ktore sa oszukiwane przez lekarzy.... A tak poza tym pomyliłaś pokoje.przejdz sobie na polonistke...tam sobie mozesz prawic kazania.nie na tym forum.wielka uczona sie znalazła :P :P :P

No tak, Kobieto Oszukana Przez Lekarzy, najlepiej szukać wymówki dla swojej głupoty, niewiedzy czy czego tam jeszcze... nie znasz języka, którego co dzień używasz! tu nie ma wymówki! i nie wielka uczona, (bo polonistką nie jestem, ale chodziłam do szkoły wyobraź sobie), tylko na prawdę denerwuje mnie gdy ktoś dorosły popełnia takie żałosne błędy. Nie jesteś jednak (niestety!) sama w tym wszystkim, wiele osób nagminnie popełnia takie "coś", znasz to? "poszłem", "wezmnę", "ręcami", "patrzałam"...itd. Brak słów, jeszcze trochę a zaczną tak mówić wszyscy, bo skoro mało kto zwraca uwagę na poprawnośc jezyka to można sobie odpuścić i mówić jak się komu podoba.

Poza tym, to o co ci chodzi z tym, że "na tym forum" nie mogę zwracać uwagi?? mogę wszędzie tam gdzie mi się podoba, czyli wszędzie tam, gdzie jakiś matołek nie potrafi odmieniac rzeczownika przez osoby :P A co zabronisz mi :>
Cyrk to się chowa przy tych tekstach co tutaj czytam:)
Ten ,,Wnerw"to pewnie mocno wnerwiony pan,,doktorek haha",któremu fantazje niestety nie wyszły i na dodatek pewnie ktoś ze znajomych mu o tej dyskusji powiedział i się gościu wnerwił!
sama jestem jedna z jego pacjentek, która jak usłyszała,że ma ją ciąć ( taki miał zamiar) to zwiała na własne żądanie tego samego dnia z oddziału do Wrocławia. Do dzisiaj dziękuję Bogu,że mi jeszcze w tej trudnej dla mnie sytuacji na tyle rozumu starczyło a decyzję musiałam podjąć sama..Przynajmniej mam jeszcze wszystko w brzuchu co przed operacją.Pozdrawiam, nie ma co się więcej denerwować-trzeba zmienić lekarza,to proste.

Zmoderowano 25.08.2008 godz.23:07 - powód: Poprawione tagi cytowania. (hekko)
~marika niezalogowany
25 sierpnia 2008r. o 22:21
Jeśli chodzi o dobrego ginekologa to bardzo dobra jest Kaczorowska.Swietnie sie mną zajeła po moim pierwszym porodzie.Miałam zrobioną cesarke w ostatnim momencie bo Bartkowiak tak mi przedłóżył poród że groziła mi zamartwica płodu.Zwłasnego doświadczenia niepolecam też Moreno gdyż całą ciąże prowadziła mi a gdy przyszło co do czego z porodem to pojechała sobie na wakacje a ja dowiedziałam się o tym dopiero jak zadzwoniłam do niej ze szpitala a wcześniej wszystko dogadane było że będzie przy porodzie.Polecam natomiast Dr. Kaczorowską bo po cesarce na wizycie tylko ona wszystkim dziewczynom badała piersi i tłumaczyła co sie dzieje z nami jak kturaś miała problem z karmieniem,itp
~ niezalogowany
25 sierpnia 2008r. o 23:38
ten cały/wnerw to z pewnością pani/lub pan doktor ,któremu /której dziewczyny nadepnęły na odcisk pisząc o jego/jej odwalanej fuszerce całą prawdę.Piszę w liczbie mnogiej żeby nie być posądzoną o brak znajomości języka polskiego,choć nie znam go tak dobrze w końcu medycyny nie studiowałam..........

p.s dziewczyny kogo polecacie(na kasę chorych)?
~ewcia niezalogowany
26 sierpnia 2008r. o 17:57
jest jeszcze p.dr.szwaj ale niewiem jak przyjmuje tez prowadzila moja ciaze i jestem zadowolona ja chodzilam do niej prywatnie,ale tez ponoc przyjmuje w szpitalu w boleslawcu naprawde superrrrrrrr ona jest
~:) niezalogowany
26 sierpnia 2008r. o 23:52
Czy wie ktoś może w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr.Kukuła?
1831
#agastaffbull nieaktywny
27 sierpnia 2008r. o 8:40
~:) napisał(a): Czy wie ktoś może w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr.Kukuła?

Poniedziałek, środa i piątek od godz. 16:00, o ile nic się nie zmieniło.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza