Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~mama niezalogowany
24 listopada 2008r. o 13:43
~KAsia napisał(a):
~mama napisał(a):
~ napisał(a):
~też mama napisał(a):
Sekkmet napisał(a): Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczno-Położnicza "OMEGA" Robert Ziółkowski
ul. Starzyńskiego 2c/1 ,
tel: 075-6441400,

Kobieto! nie narażaj innych pacjentek na kontakt z dr Z!
zdrecydowanie ODRADZAM - była [ na szczęście ] pacjentka

ps. to ja Panie Doktorze napisałam do pana list , aby powziął Pan jakieś roki [ może edukacyjne ] w celu nie narażania pacjentek na stesy i przelekowanie[

/Ja jestem obecną Pacjentką Dr Źółkowkiego leczę się kilka lat i złego słowa na tego cżłowieka nie mogę powiedzieć. A nie wim dlaczego poruszasz tu sprawe edukcji powenie sama jesteś po podstawowym a innym zazdrościsz. :P

jestem na tyle dobrze wykształcona , że po zaskakującym dla mnie wyniku badania u dr Z. [ chodziłam do niego regularnie , co miesiąc po tabletki natykoncepcyjne , badaół mnie i nie stwierdzał żadnych nieprawidłowości ], że będą duże problemy z zajściem w ciązę , bo nie jajeczkuję [ po co wiec tyle czasu brałąm antykoncepcje ???] wykonałam telefon do rejestracji innego lekarza , by skonsultować tę diagnozę

to je nie ja analizowałam wyniki badań , zdjęcie USG i opis na nim
ja te zalecenia, recepty , zdjcie i opis zdjęcia oddr Z zawiozłam do doktora nauk medycznych - po badaniu zwykłym ginekologoicznym przy użyciu USG i upewnieniu się po 2 tyg. monitorowaniem jajeczkowania , z ejestem ZDROWA i JEECZKUJĘ ....po prostu zaszłąm w ciązę

jak informowałam : napisałam list do dr Z , zachowałam też dokumentację leczenia u dr Z i owo fatalne zgjęcie , które źle zinterpretował

PRZESTRZEGAM INNE DZIEWCZYNY , ale cieszę się , ze Ty / Pani miałaś szczeście
jeżeli natomiast któraś z Was otrzyma diagnozę ze wskazaniem do długiego leczenia problemów z zajsciem w ciążę zwłąszcza drogimi lekami czy drogimi zatrzymkami co kilka dni u dr Z - skonsultujcie się z innym lekarze , a może jak w moim przypadku okaze się , ze jesteście zrowe , tylko dr Z sie mylił

w Bolesławcu jest kilka dziewczyn jak ja , które niepotrzebnie narażono na stres , inne ... na zalekowanie i opóźnienie zajścia w ciążę , ja też kilka koleżanek namówiłam na leczenie u dr Z- pomyliłam się to nie ejst dobry lekarz

nie jestem lekarzem , nie mam o co być zazdrosna, natomiast obrażanie kogoś , kto jest wg Ciebie gorszy , bo ma mniejsze wyksztacenie niż dr Z jest niegrzeczne ; jeżeli to ma dla Ciebie znaczenie jakie wykształcenie mają pacjentki i te z podstwaowym mają mniejsze prawa niż z wyższym to gratuluję postawy - zwłaszcza kobiecie

podaj swój adres podeślę Ci kserokopie moich dyplomów i opisu badania lekarskiego

Ja też nie jestem lekarzem ale no niestety osoby z niskim wykształceniem sa odrazu kategoryzowane w społeczeństwie sama wiem jak przyjmuje ludzi do pracy no coż takie lata nastały. Nie miałam na myśli ze jakieś tam z podstawowym wykształceniem maja inne prawa ale jeżeli ktos porusza czyjąś edukcję to musi mieć podstawy i argumenty na swoja obrone a z tego co wiem dr Z ma baardzo dobre wykształcenie zreszta można sobie obejżeć na poczekalni. Widze ze na tym forum poruszane inne ą sparwy niż samo leczeni to droga koleżanko załóż inny temat i miej frajdę z obmawiania wykształceń zycia prywatmnego albo wejdz sobie na pudelka a mój email to [email protected]

to jest temat : dobry ginekolog i dlatego z uporem maniaka prostuję , ze dr Z nim nie ejst , tym bardziej , ze jak piszesz jest dobrze wykształcony

samo leczenie woła o pomstę do nieba ... moze miało wpływ na spadek jego zawodowej kondycji np. problemy w zyciu osobistym , bo jezeli nic nie osłabiło jego sparwności zawodowej i popełniał tak jak w moim przypadku takie kardynane pomyłki jak brak jajeczkowaniu [ tak opisał zdjęcie na którym było wielkie piękne jajo - tak to podsumowali inni lekarze] to coś musi być nie tak

moja historia miała miejsce 4 lata temu , ale na moje szczęscie w przychodni do której się udałam na widok zdjęcia z USG dr Z pokowano głową znacząco , bo nie jestem pierwszą pacjentką tego lekarza w tej przychodni

pozwolę sobie na Twój e-mail opisać sytuację inne pani z Bolesławca , bo nie wwiem , czy życzy sobie by o tym pisac tu i teraz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 listopada 2008r. o 15:17
~mama napisał(a):
~KAsia napisał(a):
~mama napisał(a):
~ napisał(a):
~też mama napisał(a):
Sekkmet napisał(a): Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczno-Położnicza "OMEGA" Robert Ziółkowski
ul. Starzyńskiego 2c/1 ,
tel: 075-6441400,

Kobieto! nie narażaj innych pacjentek na kontakt z dr Z!
zdrecydowanie ODRADZAM - była [ na szczęście ] pacjentka

ps. to ja Panie Doktorze napisałam do pana list , aby powziął Pan jakieś roki [ może edukacyjne ] w celu nie narażania pacjentek na stesy i przelekowanie[

/Ja jestem obecną Pacjentką Dr Źółkowkiego leczę się kilka lat i złego słowa na tego cżłowieka nie mogę powiedzieć. A nie wim dlaczego poruszasz tu sprawe edukcji powenie sama jesteś po podstawowym a innym zazdrościsz. :P

jestem na tyle dobrze wykształcona , że po zaskakującym dla mnie wyniku badania u dr Z. [ chodziłam do niego regularnie , co miesiąc po tabletki natykoncepcyjne , badaół mnie i nie stwierdzał żadnych nieprawidłowości ], że będą duże problemy z zajściem w ciązę , bo nie jajeczkuję [ po co wiec tyle czasu brałąm antykoncepcje ???] wykonałam telefon do rejestracji innego lekarza , by skonsultować tę diagnozę

to je nie ja analizowałam wyniki badań , zdjęcie USG i opis na nim
ja te zalecenia, recepty , zdjcie i opis zdjęcia oddr Z zawiozłam do doktora nauk medycznych - po badaniu zwykłym ginekologoicznym przy użyciu USG i upewnieniu się po 2 tyg. monitorowaniem jajeczkowania , z ejestem ZDROWA i JEECZKUJĘ ....po prostu zaszłąm w ciązę

jak informowałam : napisałam list do dr Z , zachowałam też dokumentację leczenia u dr Z i owo fatalne zgjęcie , które źle zinterpretował

PRZESTRZEGAM INNE DZIEWCZYNY , ale cieszę się , ze Ty / Pani miałaś szczeście
jeżeli natomiast któraś z Was otrzyma diagnozę ze wskazaniem do długiego leczenia problemów z zajsciem w ciążę zwłąszcza drogimi lekami czy drogimi zatrzymkami co kilka dni u dr Z - skonsultujcie się z innym lekarze , a może jak w moim przypadku okaze się , ze jesteście zrowe , tylko dr Z sie mylił

w Bolesławcu jest kilka dziewczyn jak ja , które niepotrzebnie narażono na stres , inne ... na zalekowanie i opóźnienie zajścia w ciążę , ja też kilka koleżanek namówiłam na leczenie u dr Z- pomyliłam się to nie ejst dobry lekarz

nie jestem lekarzem , nie mam o co być zazdrosna, natomiast obrażanie kogoś , kto jest wg Ciebie gorszy , bo ma mniejsze wyksztacenie niż dr Z jest niegrzeczne ; jeżeli to ma dla Ciebie znaczenie jakie wykształcenie mają pacjentki i te z podstwaowym mają mniejsze prawa niż z wyższym to gratuluję postawy - zwłaszcza kobiecie

podaj swój adres podeślę Ci kserokopie moich dyplomów i opisu badania lekarskiego

Ja też nie jestem lekarzem ale no niestety osoby z niskim wykształceniem sa odrazu kategoryzowane w społeczeństwie sama wiem jak przyjmuje ludzi do pracy no coż takie lata nastały. Nie miałam na myśli ze jakieś tam z podstawowym wykształceniem maja inne prawa ale jeżeli ktos porusza czyjąś edukcję to musi mieć podstawy i argumenty na swoja obrone a z tego co wiem dr Z ma baardzo dobre wykształcenie zreszta można sobie obejżeć na poczekalni. Widze ze na tym forum poruszane inne ą sparwy niż samo leczeni to droga koleżanko załóż inny temat i miej frajdę z obmawiania wykształceń zycia prywatmnego albo wejdz sobie na pudelka a mój email to [email protected]

to jest temat : dobry ginekolog i dlatego z uporem maniaka prostuję , ze dr Z nim nie ejst , tym bardziej , ze jak piszesz jest dobrze wykształcony

samo leczenie woła o pomstę do nieba ... moze miało wpływ na spadek jego zawodowej kondycji np. problemy w zyciu osobistym , bo jezeli nic nie osłabiło jego sparwności zawodowej i popełniał tak jak w moim przypadku takie kardynane pomyłki jak brak jajeczkowaniu [ tak opisał zdjęcie na którym było wielkie piękne jajo - tak to podsumowali inni lekarze] to coś musi być nie tak

moja historia miała miejsce 4 lata temu , ale na moje szczęscie w przychodni do której się udałam na widok zdjęcia z USG dr Z pokowano głową znacząco , bo nie jestem pierwszą pacjentką tego lekarza w tej przychodni

pozwolę sobie na Twój e-mail opisać sytuację inne pani z Bolesławca , bo nie wwiem , czy życzy sobie by o tym pisac tu i teraz

Boże kobieto ty znowu te swojeje jaja opisujesz wymyśl ciekawszy temat. Obrzydlistwo podpisujesz się do każdego posta i robisz kopiuj wklej . Już ludzi zaczyna nudzić te twoje jajeczkowania.
Nauczylś się na pamięć i wklejajsz jedno i to samo. Ostrzegasz innych a może poporstu ktośa Ci dykytuje o masz pisać ??
~Tutka niezalogowany
24 listopada 2008r. o 15:39
Lekarze po prostu tuszują swoją niewiedzę pseudonaukowymi tezami, że jajeczkujesz, nie jajeczkujesz...
A wystarczy że kupisz sobie test owulacyjny i sama się dowiesz. Ciekawe na czym facet oparł diagnozę?
Większość naszych lekarzy nadaje się tylko do tego, aby wypisać recepty na pigułki. Do leczenia prawdziwych chorób, bezpłodności , prowadzenia ciąży z komplikacjami, czy do odebrania powikłanego porodu nie nadaje się żaden.
391
kacfrojd
24 listopada 2008r. o 18:07
~Tutka napisał(a): Lekarze po prostu tuszują swoją niewiedzę pseudonaukowymi tezami, że jajeczkujesz, nie jajeczkujesz...
A wystarczy że kupisz sobie test owulacyjny i sama się dowiesz. Ciekawe na czym facet oparł diagnozę?
Większość naszych lekarzy nadaje się tylko do tego, aby wypisać recepty na pigułki. Do leczenia prawdziwych chorób, bezpłodności , prowadzenia ciąży z komplikacjami, czy do odebrania powikłanego porodu nie nadaje się żaden.

tak właśnie jest zawsze,
jak wszystko jest ok to każdy lekarz jest dobry,
dopiero jak są problemy wychodzi na jaw co który potrafi :)
podziwiam was kobietki :]
~mama niezalogowany
25 listopada 2008r. o 11:15
ale skąd mamy wiedzieć , że lekarz jest zły i ze nie ma racji ?
ja też ufałam dr Z. , że taki młody , wykształcony . piękna przychodnia i nowoczesny sprzęt

nic nie skazywało na to , że mogłby się mylić w swoich diagnozach

gdyby 4 lata temu był taki temat na dostępnym forum być może bym miałą taka wiedzę , dziś kto tu zagląda może się dowiedzieć : dr Z jednym pasuje innym nie , jednych cudownie leczy , innym zmarnował trochę czasu i pieniędzy

po to jest to forum , aby wyrażać opinię

jak wspomniała jedna z dziewczyn / pań do lekarza chodzą też kobiety , które nie mają wykstzałcenia, wiedzy o testach owulacyjnych , internetu czy śmałości pytać
a na jakiej podtsawie stwierzdić czy lekarz dobry czy zły ???

jakiś czas temu w gabinetach lekarzy ginekologów zawisły dyplomy Twojego Stylu : LEKAZR PRZYJAZNY KOBIECIE , z akcji różowa wstążeczka

skonsultowałam się z organizatorką konkursuna jakiej podstawie dr Ch. otrzymał takie zaszczytne odznaczenie i dyplom: otóż wystarczy JEDEN GŁOS , aby dostać dyplom
trudniej go potem odebrać

brakuje nam , pacjenkom narzędzi do badania rzetelności lekarzy , wiedzy i doświadczenia - stąd całe szczęście część z kobiet dzieli się uwagami dobrymi i złymi też

oby lekarze tu zaglądali, o których piszemy-to też dla nich informacja!
~mama niezalogowany
25 listopada 2008r. o 11:31
godna polecenia jest dr pretty Agrawal z Wrocławia [ Hinduska}

kilka informacji :
http://www.boleslawiec.wfp.pl/news.php?id=4070&rodzaj=1
~Madzia M niezalogowany
25 listopada 2008r. o 18:46
~mama napisał(a): godna polecenia jest dr pretty Agrawal z Wrocławia [ Hinduska}

kilka informacji :
http://www.boleslawiec.wfp.pl/news.php?id=4070&rodzaj=1

Poniżej cytuje osobę była pacjentkę w/w Lekarki znalazłam te i inne negatywne wypowiedzi na innych forach lekarskich jakich jest masa dlaczego polecasz taką osobę? proszę o wyjaśnienie
" dr. Preeti AgrawalProwadziła całą moją ciążę i wiem - nigdy więcej. Ciążę miałam bezproblemową, więc w trakcie raczej nie mogła się wykazać. Dziesięciominutowa wizyta kosztuje 100 zł a z tego 8 minut zajmuje rozmowa o odżywianiu. Ginekolog czy dietetyk???
Natomiast w trakcie porodu okazało się że w imię naturalności pani A. zaryzykowała życie mojego dziecka! Pomimo zdecydowanego wskazania do cesarki nie raczyła mnie o tym poinformować (łożysko było niewydolne; zauważyła drastycznie niską wagę dziecka, ale na przepływy łożyskowe już mnie nie skierowała). ŻYCIE ZA NATURALNOŚĆ??? Nigdy już jej się nie dam nabrać."
Bardzo prosze więc osobe podpisującasie jako mama o wyjaśnienie.
~rudzielec niezalogowany
25 listopada 2008r. o 20:56
chcialabym sie dowiedziec, czy do doktor Bajorowej trzeba sie rejestrowac? Ile kosztuje wizyta i czy w ogole warto chodzic do tej pani doktor?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.